Menu

Paikallisten vinkit - mitä tehdä Tallinnassa talvikaudella 2022?

Koe Tal­lin­na pai­kal­lis­ten sil­min!

Tunnelmalliset pimenevät illat ovat kuin luotuja ulkoilmatapahtumiin kaupungin aukioilla, puistoissa ja kävelykaduilla, mutta myös konsertteihin ja markkinatapahtumiin. Tässä 3 paikallista vinkkiä hotellijohtajalta Sari Sopaselta.

1. Kadriorgin puisto
Kadriorgin puisto sijaitsee kotini naapurissa noin parin kilometrin päässä Viru Hotellista. Sinne pääsee kätevästi joko kävellen tai numero 1 tai 3 ratikalla.
Rakasta tätä puistoa – se on uskomattoman upea minä vuodenaikana tahansa. Odotan talvea ja lumisten puiden loistoa! Yksi hieno kohta puistossa on Japanilainen puisto. Siellä kävelemällä ja puiston harmoniaa katselemalla voi saavuttaa seesteisen mielenrauhan. Kaikki tämä on saatavilla turvallisesti - ja ihan ilmaiseksi!

2. Rotermannin kortteli
Historiallisesti arvokkaista taloista koostuva Rotermannin kortteli sijaitsee matkustajasataman ja hotelli Virun välissä. Nimensä alue on saanut Tallinnan kuuluisimmalta pohatalta, C. A. Rotermannilta, joka perusti kortteliin kauppiastuomioistuimen vuonna 1829. Liikemies Rotermannin tehtaissa tuotettiin rakennusmateriaaleja niin kotimaahan kuin vientiin. Pian alueella aukesivat myös tislaamo, jauhomylly, nuudelitehdas, villakehräämö ja paljon muuta.
Pitkään unohduksissa ollut teollisuusalue on nyt muuntunut kiinnostavaksi kaupunkiympäristöksi, jossa uusi ja vanha kohtaavat hyvällä maulla. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa ympäristössä shoppailijat pistäytyvät trendiputiikkeihin ja vaatekauppoihin. Rotermannissa sijaitsee myös viihtyisiä kahviloita ja tasokkaita ravintoloita.

3. Baltijaaman tori
Tori ei ole enää turistinähtävyys vaan tallinnalaisten suosima tapaamis- ja ostospaikka. Yhden katon alta löytyy niin vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kuin paikallista lihaa ja kalaa sekä herkullisia levonnaisia. Jos nälkä iskee ruokaostosten lomassa, voi herkutella jossakin alueen katuruokakojuista. Ja mikäli rakastaa virolaista mustaa leipää - Muhun leipä, se on todella herkullista Saaremaan voin kanssa.

Kaikki kohteet sijaitsevat aivan Original Sokos Hotel Virun nurkan takana, käy tutustumassa seuraavalla vierailullasi!

Mitä muuta Tallinna vierailusi aikana tarjoaa, katso www.visittallinn.ee ja www.visitestonia.com

 

TERVETULOA TALLINNAAN JA ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRUUN!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.