Menu
Oulun Kärpät
Oulun Kärpät

Oulun Kärpät luottaa S-ryhmän hotelleihin

Oulun Kärpissä elellään intensiivisiä aikoja SM-liigan pyöriessä täyttä vauhtia. Joukkueenjohtaja Ari Hilli kertoo joukkueen tähtäävän liigan kärkipaikoille. Onnistuminen vaatii kovan treenin ja pelionnistumisten lisäksi sitä, että kaikki pelaamisen ympärilläkin toimii laadukkaasti. Siksi majoittavalla hotelliketjulla on iso merkitys menestyksen kannalta.

Kärpät ovat majoittuneet ja kokoontuneet S-ryhmän hotelleissa nyt nelisen vuotta. "Meillä on liigakaudella 30 vieraspeliä, joten matkustamme paljon. Hotelleista tuleekin pelikauden aikana joukkueelle kuin toinen koti", Ari Hilli kertoo.

Rutiinit ovat joukkueenjohtajan mukaan joka reissulla melko lailla samat. "Majoitumme hotelliin edellisenä iltana. Keskitymme kaikessa rauhassa ja syömme päivällisen yhdessä. Pelipäivänä pidämme sitten ottelupalaverin ja pelaajat ottavat iltapäiväunet ennen hallille siirtymistä. Lähtöpäivänä kokoonnutaan vielä yhteen."

"Kaikkein merkittävin asia hotelliyhteistyössä on se, että lähtöpäivän myöhäinen check-out ja iltapäiväruokailu hotellilla onnistuvat. Ja aina ovat onnistuneet", Hilli kiittelee.

"Yhteistyön sujuvuus on lopulta kiinni pienistä asioista. Että hotelliketjun asiakkuuspäällikkö ymmärtää liigajoukkueen toiminnan kokonaisuutta ja pystyy sen myötä vastaamaan tarpeisiimme. Että asiat on briiffattu kunnolla majoittavalle hotellille. Sijaintikin ratkaisee: että hallille on helppo siirtyä ja lähistöllä iltakävelyille kivat reitit."

"Pelit ratkotaan kaukalossa, mutta taustajoukoilla on kullakin oma, iso roolinsa meidän onnistumisessamme. Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa rutiinimme tunnetaan, ja meistä pidetään hyvää huolta. Ja hotellit ovat hyvätasoisia, joten kyllä me turvallisin mielin matkustamme", Hilli toteaa.

S-ryhmän hotellien sporttiperheeseen kuuluva Oulun Kärpät vaikuttaa myös Leijonissa, sillä useampi kärppäpelaaja pukee myös maajoukkuepaidan ylleen. S-ryhmän hotellit toivottavat tsemppiä kumppaneilleen Leijonille joulukuun Euro Hockey Tour -peleihin sekä menestyksekästä liigakautta Kärpille!

Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu suomalainen jääkiekkoseura. Kärpät on voittanut miesten jääkiekon Suomen mestaruuden kahdeksan kertaa. S-ryhmän hotellit ovat Oulun Kärpät Oy:n virallinen yhteistyökumppani.