Pusta ja Pampa Futisseikkailu Palloliitto Oulu
04.04.2017

Oulun Arina hyvällä asialla - lapset liikkumaan!

Me olemme päiväkoti Lassin kummiyritys ja kannustamme lapset liikkumaan!

Pusta&Pampa Futisseikkailu päiväkodeille on Palloliiton lanseerama innovatiivinen harjoitusmuoto.


Päätapahtuma sisältää 18 kentällä iloista jalkapalloa ilman tuloksen tavoittelua. Päiväkodit keksivät itse joukkueillensa nimet ja asusteet. Asut pitää olla itsetehtyjä ja mielellään kierrätysmateriaalia.


Seikkailu alkaa jo tammikuussa päiväkodeissa ja päättyy tähän syksyn suureen tapahtumaan. Yleisöä olisi kiva saada paikanpäälle katsomaan ja todistamaan liikunnan iloa ja riemua. OLS ja Peliasento kantavat huolta yhteiskunnallisesta vastuusta ja tämä on yksi keino ennaltaehkäistä liikkumattomuutta.

 

Nyt Pusta&Pampa Futisseikkailu sai loistavan alun kevääseen! Päiväkoti Lassi sai ensimmäisen Kummiyrityksen!


Original Sokos Hotel Arina lahjoitti Urheilukauppa.eu:n kokoaman Varustepaketin päiväkodin käyttöön ja sekä päiväkodin lapset että henkilökunta ottivat Kummin avosylin vastaan. Paikalla olivat päiväkodin johtaja Jukka Haataja, OLS Toiminnanjohtaja Janne Mahlakaarto, Urheilukauppa.eu Toimitusjohtaja Kari Mikkola, Peliasennon valmentaja Janne Husu, Original Sokos Hotel Arinan johtaja Päivi Kaarlela sekä päiväkoti Lassin lapsia!

 

Original Sokos Hotel Arina halusi lähteä tähän kampanjaan mukaan, koska tämä asia koskettaa heitä myös omassa arjessaan. "Lasten liikunnallisuuteen kannustaminen on tärkeää ja nyt tarjoutui hyvä mahdollisuus osallistua sekä vaikuttaa siihen, niin tottakai mukaan lähdettiin", sanoi Päivi Kaarlela.


Nyt vaan heidän innostamana lisää Kummeja seikkailuun mukaan!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone