Original Sokos Hotel Wiklund ja viisi uutta ravintolaa Turkuun

- Turun alueen viimeaikainen kehitys muun muassa meriklusterin, lääketieteen, biotalouden ja useiden luovien alojen osalta luo hyvän perustan myös hotelli-, ravintola- ja elämysbisneksen kehittämiselle. Lisäksi Turun jatkuvasti kasvava vetovoima suurten yleisötapahtumien ja kongressien pitopaikkana rohkaisee sekin mittaviin investointeihin. Turussa on tällä hetkellä selkeä markkinarako tuoda markkinoille uutta ja ennakkoluulotonta tarjontaa tämän ja huomisen päivän asiakkaille ja tähän vastaamme neljällä käynnissä olevalla hotellihankkeellamme, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Kaikki saman katon alla

Original Sokos Hotel Wiklund on olennainen osa Wiklundin monipuolista viihtymisen, syömisen, shoppailun ja majoittumisen kokonaisuutta. Hotellin huonemäärä lähes kaksinkertaistuu nykyisestä ja jatkossa huoneita on 112. Olemassa olevat huoneet hotellin ylemmissä kerroksissa uudistetaan ja lisäksi rakennetaan täysin uusia huoneita.

Hotelliasiakkaiden vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä, joka on hotellin auettua avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi Wiklundin uudet ravintolat – italiaistyyppinen Trattoria, sosiaalisten kohtaamisten VENN, helposti lähestyttävä Rapido ja monelle jo tuttu Coffee House sekä kaupunkilaisten oma kattobaari – palvelevat hotellivieraita.

Hotellin cowork-tila kolmannessa kerroksessa tarjoaa hotelliasiakkaille rentoa työtilaa ja mukavan kohtaamispaikan. Lisäksi Wiklundille tulee uudenlaisia kokoustiloja, jotka ovat niin kaupunkilaisten, yritysten kuin hotelliasukkaidenkin käytössä. Wiklundilla nyt palveleva Original Sokos Hotel City Börs sulkee ovensa uudistusten ja laajennusten vuoksi lokakuun alusta.

Käynnissä 100 miljoonan euron investointiohjelma

Wiklundin hotellihankkeen lisäksi Turun Osuuskaupalla on käynnissä Turun alueella useita hotellihankkeita. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen täydellinen uudistus valmistuu helmikuussa 2019 ja uusi Original Sokos Hotel Kupittaa keväällä 2020. Lisäksi Radisson Blu Marina Palacen viereen on suunnitteilla uusi hotelli. Kaikki toimialat mukaan laskien Turun Osuuskauppa investoi uudistuksiin yhteensä 100 miljoonaa euroa vuoteen 2020 mennessä. Mittavilla satsauksilla halutaan tukea seudun positiivista rakennemuutosta ja edistää alueen elinvoimaisuutta ja talouskasvua.

**

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.