Menu

Original Sokos Hotel Puijonsarvi uudistuu

Olemme kiitollisia, että tämän poikkeuksellisen ajan keskellä Original Sokos Hotel Puijonsarvi on ollut mahdollista pitää avoinna ja olemme voineet ottaa hotellivieraita vastaan ympäri vuoden. Vallitsevasta korona-ajasta huolimatta luotamme matkailun tulevaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä alueemme palveluiden houkuttelevuutta.

Uudistamme parhaillaan vuonna 2008 rakennetun hotellisiiven 63 hotellihuonetta kokonaisuudessaan, sekä 2008 siivessä sijaitsevat kokoustilat muutetaan aamiais- ja tapahtumaravintolaksi. Sisustussuunnit-telijaksi valikoitui helsinkiläinen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

"Huoneuudistuksessa on otettu huomioon viihtyisyyden lisäksi etenkin koronavuoden aikana esiin tulleita toiveita ja tarpeita etätyöskentelyn, sekä työskentelyn ergonomian osalta" kertoo hotellinjohtaja Johanna Väätäinen. "Huoneita lähdettiin ideoimaan urbaanin ja teollisen inspiraation saattelemana. Huonedesignista haluttiin rouhea ja vahva kokemus hotellivieraalle. Metalliset ja lämpimät materiaalit ovat sopusoinnussa huoneessa ja näiden materiaalien kontrasti luo hyvän jännitteen kiintokalusteisiin. Huoneesta haluttiin yksinkertainen, vahva ja toimiva kokonaisuus" avaa suunnittelija Juha Rista.

"Ravintolatilan osalta olemme halunneet luoda hotellivieraille raikkaan, viihtyisän ja toimivan aamiaiskokemuksen. Uudessa ravintolatilassa on monia mahdollisuuksia myös esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, viikonlopun viipyileville brunsseille ja live- tai etäkokouksien järjestämiseen" iloitsee Johanna Väätäinen. "Valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten tunnelma tilassa muuttuu eri käyttötarkoituksiin jouhevasti. Designin kulmakivinä toimii toistuva kuviointi niin lattioissa, kuin seinissäkin sekä rouheat laatta- ja materiaalivalinnat" kuvailee pääsuunnittelija Samuli Hintikka.

Uudistuksen kokonaisbudjetti on noin 1.5 miljoonaa euroa. Kaikki tilat ovat uudistettuna vieraillemme käytössä kesäkuun 2021 loppuun mennessä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.