Menu
vastuullisuus original sokos hotel kupittaa turku green key stf sustainable travel
Vastuullisuus on osa päivittäistä arkeamme

Original Sokos Hotel Kupittaalla vastuullisuus on osa arkeamme

Me Kupittaan Sokos Hotellissa tuemme vastuullista matkailua sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvointia. Hotellillamme on Green Key -ympäristösertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland –merkki.

Hotelliasiakas voi osallistua vastuulliseen toimintaan esimerkiksi lajittelemalla jätteet asianmukaisesti huoneissa, välttämällä turhaa energian kulutusta, käyttämällä samaa pyyhettä useamman kerran tai ottamalla lautaselle ruokaa vain sen verran kuin napaan mahtuu. 

Yksi suuri vastuullisuustekomme on välttää turhaa paperin käyttöä hotellissa. Esimerkiksi kaikki tiedot hotellin palveluista löytyvät huoneissa olevilta tableteilta. Asiakkailla on myös mahdollisuus tehdä perinteisesti paperilla täytettävä matkustusilmoitus sähköisesti itsepalveluautomaatilla tai Sokoshotels-sovelluksella. 

Tuotteissa ja käyttötavaroissa suosimme kierrätettyjä materiaaleja ja vältämme kertakäyttömuovia, niin hotellin kuin ravintolankin puolella. Hotellin sähköenergia tulee S-Voimalta ja siitä 69% on omalla tuulivoimalla tuotettua. Sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvilla energianlähteillä.

Haluamme vahvasti tukea alueemme paikallisuutta. Aamiaisella tarjoamme paljon paikallisia tuotteita, muun muassa Riihipuodin luomupuuro ja Lindrothin salaatit Saramäestä, Turusta. Delissä myydään Turun Osuuskaupan oman kotikeittön, Kulman Keittiön tuotteita. He käyttävät paikallisten tavarantoimittajien ensiluokkaisia tuotteita ja tuotteet pakataan aina ympäristöystävällisiin pakkauksiin. Hotellissa kasvatamme omia yrttejä ja kukkia Plantui-laitteilla, joita käytetään myös annoksissamme päivittäin. Plantui on turkulainen yritys. 

Huoneiden seinillä on QR-koodeja, joiden kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan lähiympäristön kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksiin. Kulkuvälineenä suosimme Turun paikallisliikennettä, Föliä sekä junaa, molempien aikataulunäytöt löytyvät hotellin aulasta sekä tableteilta. Hotellin edestä voit myös kätevästi napata sähköpotkulaudan tai seuraavasta korttelista Föli-kaupunkipyörän. Parkkihallistamme löytyy neljä paikkaa sähköauton lataukselle.

Delissä myytävät DROPP-vedet suojelevat Itämertamme. DROPP on yhteiskunnallinen yritys, joka lahjoittaa voittonsa Itämeren suojeluun, he ovat lahjoittaneet tuotoistaan jo 100 000 € suojelukohteelle. Hotellilla on myös oma hyväntekeväisyyskohde, Sylva Ry, joka tukee syöpään sairastuneita lapsia Suomessa. 

Pidämme huolta sinusta ja luonnosta - tervetuloa Turkuun. 

ORIGINAL SOKOS HOTEL KUPITTAA
Joukahaisenkatu 6, Turku