Original Sokos Hotel Arina: asiakaskokemuksia

" Terva -suite 04/21

Hissistä kun tuli ulos, pieni sohvanurkkaus tervehti tulijaa, ja paikallisuus huokuu tauluissa.

Tumma väritys käytävissä ja isot kultaiset numeroinnit valoineen, tekevät käytävästä arvokkaan oloisen ja heti tuli tunne, että ns. " tasoa on nostettu". Matoissa olevat pienet " kivikot" vievät mielen rantamaisemiin.

Huone 710 sisääntulossa on lämmin valaistus ja ns. eteisen matto ohjaa vierailijaa leveällä käynnillä sisään. Matto ohjaa vierailijan kohti parveketta. .Sävyt ovat harmonisassa keskenään, mutta samanaikaisetsi pientä leikittelyä eri materiaaalien kanssa. Verranten 709, jossa leikiteltiin eri metalleilla sekä pinnoilla, 710 tuntuu olevan ns. aikuisempi ja ehkä myös maskuliinisempi version näistä kahdesta. Erityistä kiitosta saa Nespresso kone, kahvin ystäviltä. Minibaarissa on hienosti käytetty erilailla pikkupullojen sijoittelu vertikaalisesti..

Plussana on myös vieras WC olohuoneessa, joka on oivaltava , mutta myös aikaa kestävä.

Vuode on majesteettinen ja kutsuu puoleensa. Tausta ja siinä olevat nahkanyörit tekevät siitä kiinnostavan. Valot ovat hillityt ,mutta toimivat. Kivana yksityiskohtana kirjat, jotka heijastavat paikallista kulttuuria.

Positiivista käyttöohjeet Philipiin " herätyskello".

WC ja sauna ovat raikas tuulahdus ja musta aksenttina antaa ns. modernia ilmettä. Kysymys, Sokoksella on yleensä suihkumatto lavuaarin alla ja seinässä roikkuu käsipyyhkeet. Eikö loogisesti olisi parempi, että lavuaarin alla on se pyyhe johon kädet pyyhitään ?

Ihana persoonallinen kosketus , pienet harmaat vanity pussit, Minulta Sinulle.  Iso plussa myös Lumenen suihkutuotteista, jotka eivät ole seinään kiinnitettyjä. Toivottavasti ne myös säilyvät, eivätkä lähde asiakkaiden mukana. Itse asiassa se luo tunteen ,että te myös luotatte teidän asiakkaisiin. Joten toivottavasti voitte sen säilyttää myös tulevaisuudessa.

Ns. liiketunnistimet , hyvä ja käytännöllinen yksityiskohta jota vieraat varmasti alitajuntaisesti arvostavat.

Sauna paneeliohjaus, sama kommentti kuin viime kerralla, tarvitaan selkeät ja helpot käyttöohjeet. Sauna on tyylikäs ja raikas ja sopivasti tilaa yöpyjille.

Kokonaisuudessaan onnittelut, remontti on hienosti onnistunut ja voimme lämpimästi suositella hotellia Oulun parhaaksi ja Oulun hotellitasoa nostettiin juuri ylöspäin.

Terva -suite 710, 04/2021"

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.