Menu
Kuva: VisitOulu

Ookko nää Oulusta?

Jos olet, niin tiedät, että tekemistä ja nähtävää riittää! 
 
Majoitutpa paraatipaikalla sijaitsevassa Original Sokos Hotel Arinassa tai Nallikarin kauniilla rannalla Break Sokos Hotel Edenissä, on staycation-lomasi täynnä iloa, rentoa oloa ja loman ihanuutta.  
 
Original Sokos Hotel Arinassa olet aivan tapahtumien keskipisteessä. Hotellista on lyhyt matka kaikkialle. Ota aikaa itsellesi, tee reipas kävelylenkki kaupungilla, herkuttele ja pujahda sitten peiton alle päiväunille. Mikäli mukaasi tulee perhe, saavat lapset hotelliin tullessa Onni Oravan puuhapussin, ja respasta voi lainata kirjoja ja pelejä huoneisiin. Kuka on teidän perheen Uno- tai Monopoli-mestari? Aamiaisella lapset on huomioitu omalla erityisellä aamiaisella. 
 
Break Sokos Hotel Edenin kylpylässä sukellat suoraan rentoutumisen sydämeen. Anna vauhtia kehollesi kuntosalilla ja palaudu hieronnassa tai luonnossa liikkuen. Lainaa respasta pulkka ja laskettele villinä mäessä. Heittäydy ammattitaitoisten kosmetologiemme hemmoteltavaksi. Anna silmän levätä Nallikarin tyynessä kauneudessa. Hengitä syvään ja huomaa, miten ihanaa elämä onkaan! 
 
Luonnossa on helppo pitää kiinni turvaväleistä ja hotelleissamme huolehdimme sinusta "Pidetään huolta toisistamme" -ohjelman mukaisesti. 
 
Oletko käynyt Hailuodossa? Nyt siihen olisi hyvää aikaa. Pääset sinne bussilla Oulun keskustasta. Saarella on monipuolisesti palveluita ympäri vuoden. Saarella voi liikkua itsenäisesti retkeilypoluilla, katsella nähtävyyksiä ja rantoja. Hailuodon läntisessä päässä Marjaniemessä on vanha majakka, interaktiivinen luontonäyttely ja upeat rannat. Kniivilän museossa voi tutustua Hailuodon historiaan.
 
Milloin viimeksi moikkasit Toripolliisia tai kuljit kiireettä Ainolanpuistossa? Hupisaarten alue on talvella kuin ihmemaa ja kaupungin kahviloissa kuuma kaakao sulattaa tuulen tuivertamat posket. Suihkauta käsiin käsidesiä ja piipahda kappahallissa, kaupoissa tai museoissa. 
 
Tervetuloa Ouluun rentoutumaan! 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.