Kuva: VisitOulu

Ookko nää Oulusta?

Jos olet, niin tiedät, että tekemistä ja nähtävää riittää! 
 
Majoittuessasi paraatipaikalla sijaitsevassa Original Sokos Hotel Arinassa, on staycation-lomasi täynnä iloa, rentoa oloa ja loman ihanuutta.  
 
Original Sokos Hotel Arinassa olet aivan tapahtumien keskipisteessä. Hotellista on lyhyt matka kaikkialle. Ota aikaa itsellesi, tee reipas kävelylenkki kaupungilla, herkuttele ja pujahda sitten peiton alle päiväunille. Mikäli mukaasi tulee perhe, saavat lapset hotelliin tullessa Onni Oravan puuhapussin, ja respasta voi lainata kirjoja ja pelejä huoneisiin. Kuka on teidän perheen Uno- tai Monopoli-mestari? Aamiaisella lapset on huomioitu omalla erityisellä aamiaisella. 
 
Oletko käynyt Hailuodossa? Nyt siihen olisi hyvää aikaa. Pääset sinne bussilla Oulun keskustasta. Saarella on monipuolisesti palveluita ympäri vuoden. Saarella voi liikkua itsenäisesti retkeilypoluilla, katsella nähtävyyksiä ja rantoja. Hailuodon läntisessä päässä Marjaniemessä on vanha majakka, interaktiivinen luontonäyttely ja upeat rannat. Kniivilän museossa voi tutustua Hailuodon historiaan.
 
Milloin viimeksi moikkasit Toripolliisia tai kuljit kiireettä Ainolanpuistossa? Hupisaarten alue on talvella kuin ihmemaa ja kaupungin kahviloissa kuuma kaakao sulattaa tuulen tuivertamat posket. Suihkauta käsiin käsidesiä ja piipahda kappahallissa, kaupoissa tai museoissa. 
 
Tervetuloa Ouluun rentoutumaan!