Onni Orava odottaa lapsiperheitä Tallinnaan!
11.06.2018

Onni Orava odottaa lapsiperheitä Tallinnaan!

Original Sokos Hotel Virussa vierailee heinäkuussa kaikkien lasten kaveri, hauska ja iloinen Onni Orava. Onni Oravan löydät päivittäin klo 12-14.00 hotellin vastaanotossa. Hän tarjoa jännittäviä kokemuksia lapsille ja huoletonta lomaa heidän vanhemmilleen. Jopa kesäaamiainen on tarkalleen suunniteltu. Onni Orava on kattanut lapsille pöydän omilla makupaloillaan, esimerkiksi hedelmillä, kasviksilla, suklaahiutaleilla ja kekseillä. Lapset voivat aloittaa aamiaisensa terveellisellä puurolla, jota tarjotaan tavallisessa aamiaispöydässä. Oravan kanssa voi ottaa myös kuvia.
 
Onni Oravalla on myös paljon vinkkejä Tallinnan parhaista perhekohteista.
 
Tallinnan eläintarhassa tapaat kameleita, jääkarhuja, pytonkäärmeitä, leijonia ja hylkeitä. Trooppisessa talossa tervehdit veikeitä simpansseja ja krokotiileja. Eläintarhasta on helppo vaeltaa tien yli Rocca al Maren ostoskeskukseen ja Viron ulkoilmamuseoon. Upeassa Lentosataman merimuseossa asuu aito sukellusvene Lembit sekä monia muita aluksia, jäänmurtaja Suur Tõll mukaan lukien. Museossa on myös elokuvateatteri, iso akvaario sekä erilaisia simulaattoreita. Merimaailmassa otat itsestäsi kuvan merivoimien asussa, ajat venettä tai harjoittelet tarkkuutta paperilennokkeja heittelemällä.
 
Energiakeskuksessa seikkailet fysiikan jännittävään maailmaan ja matkustat kaukaisille planeetoille ulkoavaruuteen tähyillen. Unohtumattomin hetki on ehkä valokoneilla demonstroitava upea salamanäytös. Viron historiallinen museo vie matkalle tuhansien vuosien taa kertoen tarinoita pienen Viron värikkäästä historiasta. Maarjamäen tallirakennuksessa tutustut hienoon "100 suomalaista esinettä"-näyttelyyn.