Room Escape, Pakohuone, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
04.07.2019

Oletko valmis ratkaisemaan pakohuoneen arvoituksen?

Room Escape Lappeenranta sijaitsee kivenheiton päässä Original Sokos Hotel Lappeesta!

Kolme pakohuonetta - kaksi erilaista peliä

Hinnat alk. 22 € /hlö

Valtakadun erakko

Jos teet Lappeenrannan kaduilla gallupia, kaikki sanoisivat tietävänsä Pulu-Jaken. Tämä jokaisen lappeenrantalaisen tietämä, mutta harvojen tuntema persoona voidaan nähdä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäsunnuntaisin puistonpenkillä Kirkkopuistossa syöttämässä rakkaita pulujaan. Monella onkin tunne, että siivekkäiden ystävien seura on nykään Pulu-Jakelle ihmisten seuraa mieluisampaa.

Kun Lappeenrannassa alkaa hävitä tavaroita, kuten pyörän satuloita, lastenrattaita ja auton taustepeilejä, syyttävä sormi kohdistuu valkoisessa laboratoriotakissa kulkevaan Pulu-Jakeen. Viimeinen niitti on kuitenkin koko kaupunkia riivaava varkausaalto, jossa pihalle parkkeeratut autot ovat ylikuumentuneet jäähdytysnesteen kadottua niistä yön aikana. Pääset matkaamaan Pulu-Jaken "kotipesään" selvittämään mitä on tekeillä. Miksi Pulu-Jake varastaa tavaroita ja mitä hän tekee niillä? Onko Jake vaaraksi vai hyödyksi lappeenrantalaisille? Minkälainen henkilö valkoisen takin alle oikeasti piiloutuu? 

Valtakadun erakko-peliä voi pelata joko tavallisena pelinä 2-5 pelaajaa yhdessä huoneessa TAI 4-10 pelaajaa mittelönä kahdessa eri huoneessa. Suosittelemme Valtakadun erakko-peliä erityisesti ensikertalaisille.

Huomioithan ikärajamme K15, aikuisten seurassa K12.

Pankin kauhu

Lappeenrannan Vanhan Kulma-Pankin johtaja tunnetaan kautta maan vaikutusvaltaisena, kokeneena ja varakkaana rahamiehenä ja pankki merkittävänä lainanantajana. Lainan toivossa tekin saavutte varaamallenne ajalle pankkiin, mutta löydättekin paikalta vain kauhistuneen sihteeri-Veeran. Veera kertoo peloissaan, kuinka oli juuri vahvistamaisillaan seuraavaa tapaamisaikaa Pankkiirille, kun outo karjunta alkaa kaikua naapurihuoneesta holvin kovaäänisen pamahduksen jälkeen. Pian Pankkiirin henkilökohtaisen työhuoneen ovi lennähtää auki, ja vauhkoontuneesti karjuen, hullunkiilto silmissään pankkiiri ryntää huoneestaan ulos tönäisten Veeran tieltään kovakouraisesti. Samalla hän läimäisee toimistonsa oven lukkoon. Kauhistunut Veera pyytää teitä tutkimaan mitä työhuoneessa on tapahtunut. Miksi holvin ovi paiskattiin kiinni? Miksi Pankkiiri näytti sekoavan? Entä mitä huoneessa tapahtui hetki sitten?

Pankin kauhu-peliä voi pelata kerralla 2-5 pelaajaa yhdessä huoneessa. Suosittelemme Pankin kauhu-peliä aiemmin pakohuonepelejä pelanneille.

Huomioithan ikärajamme K15, aikuisten seurassa K12.

Tutustu peleihin ja varaa peliaika täältä!

Room Escape Lappeenranta, Valtakatu 33, 53100 Lappeenranta, Puh. 010 762 1455
Sähköposti: roomescape.lappeenranta@sok.fi