Hyödynnä Fööni-vapaalentotunnelin S-Card-etu
28.05.2019

Nosta perhe ilmaan ja tee Helsingin lomasta täysi kymppi!

HYÖDYNNÄ FÖÖNI-VAPAALENTOTUNNELIN ETU
S-Card-asiakkaana voit tehdä Helsingin lomasta taatusti ikimuistoisen. Vapaalentotunnelissa lentäminen, eli föönaaminen, on huikean elämys, joka sopii kaikille 5-vuotiaasta ylöspäin. Föönissä pääset kokemaan lentämisen riemun turvallisesti, sillä ohjaajamme huolehtivat koulutuksesta ja lentosi onnistumisesta. Fööniin voi siis tulla koko perheen voimin, isommassa porukassa tai vaikka yksin.
 
Nyt saat kesäkuussa S-Card-asiakkaana Föönin Kymppi Lentopaketin (1–5 hengelle / 10 min) arkisin etuhintaan 250 € ja viikonloppuisin 280 €.  Saat alennuksen 3.6.2019 alkaen Föönin verkkokaupasta kesälennot 2019 -välilehdeltä.
 
 
FÖÖNAUS ON KUIN LASKUVARJOHYPPY ILMAN VARJOA
Kuusi kilometriä vapaapudotusta, jopa 300 km/h ilmavirtaa ja huikeita lentofiiliksiä. Föönaaminen on mahtava kokemus, jota verrataan usein laskuvarjohypyn vapaapudotukseen. Se ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja myös kaikki varusteet saatte meiltä. 
 
LENNÄ, SHOPPAILE JA NAUTI
Fööni sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, kauppakeskus Redin yhteydessä. Paikalle pääsee helposti metrolla (6 min Rautatieasemalta) ja lentoelämyksen lisäksi perillä odottavat mahtavat shoppailumahdollisuudet sekä monia hyviä ravintoloita. Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta elämyspäivästä!
 
 
NÄIN FÖÖNÄMINEN SUJUU ENSIKERTALAISELTA: 
 

Fööni-vapaalentotunneli
Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki.  
Aukioloajat: ma–to 9–22, pe–la 9–01, su 11–20
info@lentotehdas.fi 
Tel: +358 40 712 2044