Norpparisteily Pihlajaveden saaristoon

Norppa Pihlajavedellä

Risteilyillä Pihlajaveden saaristoon tutustumme saimaannorpan elinympäristöön. Juha "Norppa" Taskinen tai Elina Enho on kertomassa saimaannorpan elämästä ja suojelusta vaikuttavalla asiantuntemuksellaan. Toukokuussa, karvanvaihdon ollessa kiivaimmillaan, norpat viihtyvät rantakivillä ja luodoilla kuivattelemassa turkkiaan. Saimaannorpilla on yleensä omat suosikkipaikkansa, joilla ne voivat loikoilla keväästä toiseen. Pihlajaveden saaristossa on mahdollista nähdä useita yksilöitä norppia ja kuutteja niin vedessä kuin kivilläkin. Risteilyllä lähestymme norppia niiden elinoloja ja rauhaa kunnioittaen.

Risteilyillä tutustumme Saimaan Norpan elämään sen omassa elinympäristössä Juha "Norppa" Taskisen tai Elina Enhon kertomana, ja mahdollinen havainto on iloinen lisä risteilyohjelmassa. 

Savonlinna-risteilyt on mukana norpan suojelutyössä. Risteilyn lipputuloista annetaan 13€ / 7,50€ Suomen Luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piirin toimintaan.

 

Tarkista tästä lähtöajat ja varaa paikkasi Norpparisteilylle!

Varaukset viimeistään 1h ennen risteilyn lähtöajankohtaa.

Risteilyn kesto 4h Savonlinna-risteilyjen Elviira-laivalla.

Norpparisteilyn lähtö- ja paluupaikka Savonlinnan Matkustajasatamassa, vain n. 100m hotelliltamme Original Sokos Hotel Seurahuoneelta.

Onnea norppabongaukseen!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.