Martin Andergård, Original Sokos Hotel Vantaa

Nimityksiä S-ryhmän hotelleissa

Päivi Holappa on nimitetty Break Sokos Hotel Flamingon hotellinjohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Hän on toiminut Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen hotellinjohtajana vuodesta 2013 lähtien. 
 
Martin Andergård on nimitetty Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtajaksi 7.5.2018 alkaen. Martin siirtyy tehtäväänsä Original Sokos Hotel Albertin ja Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin hotellinjohtajan toimesta.  
 
Kaija-Riitta Uusitalo on nimitetty Radisson Blu Seaside ja Espoon Radisson Blu Hoteliin General Manageriksi toukokuun 2018 alusta.  Kaija-Riitta on työskennellyt Sokotel Oy:n hotelleissa vuodesta 2008, viimeisimpänä Break Sokos Hotel Flamingon ja Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtajana.
 
Saija Nevanlinna on nimitetty SOK Mara-ketjuohjauksen markkinointi ja asiakkuudet tiimiin 15.2.2018 alkaen. Saija työskentelee S-Card-kanta-asiakasohjelman Loyalty Program Specialistina vastaten kanta-asiakasohjelman järjestelmän kehityksestä ja toimipaikkojen koulutuksesta sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.