tampere hotellit, solo sokos hotel torni tampere maraton
minimaraton Torni Tampere hyväntekeväisyys
06.08.2019

Moro Maraton 7.9.2019

Moro Maraton on Suomen lyhyin, mutta korkein maraton, joka järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa lauantaina 7.9.2018 klo 13–16.

 

Moro Maratonissa nouset kierreportaikkoa pitkin 25 kerroksen verran hotellin Moro Sky Barin kattoterassille. Katutasosta lähtevällä maratonreitillä on mittaa 442 askelmaa, joten tässä kisassa rikotaan aina maratonennätyksiä. Osallistumismaksut (20 €/osallistuja) ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.

 

Osallistumismaksu sisältää yhden porrasnousun Tampereen Tornin huipulle ja annoksen Tornin kuuluisaa lohikeittoa Moro Sky Barissa. Kannustusjoukot ruokailevat ja tukevat lapsipotilaita 5 euron hintaan.

 

Tapahtumaan mahtuu mukaan niin hauskaa pitäviä kaveriporukoita kuin kovia suorituksia hakevia kisaajia. Ryhmäsarjassa huipulle noustaan 3–5 hengen tiimeissä. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa.

 

Moro Maratonissa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa ja ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja.
 

Tule viettämään hauskaa iltapäivää ja viikonloppua ystävien seurassa hyvän asian puolesta!

 

Lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Ryhmäsarjan ilmoittautumiset osoitteeseen: moromaraton@sok.fi.