Menu
Solo Sokso Hotel Pier 4, Katajanokka Helsinki.
Solo Sokos Hotel Pier 4 tarjoaa modernit ja ainutlaatuiset puitteet erilaisille kokouksille ja juhlille. Havainnekuva: Anttinen Oiva Arkkitehdit

Modernit ja muunneltavat kokoustilat varataan nyt

Kesällä 2024 avautuva Solo Sokos Hotel Pier 4 tarjoaa modernit ja ainutlaatuiset puitteet erilaisille kokouksille ja juhlille. Valovoimainen sijainti Katajanokan rannalla tuo suomalaisen merimaiseman lähelle tapahtumavieraita. 

Hotellin suurin yksityiskäyttöön varattava tila on ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva näyttävä Ballroom, joka sopii 180–286 henkilön tilaisuuksiin. Ballroom on mahdollista jakaa kolmeen osaan, ja se sopii muunneltavuutensa vuoksi niin seminaareihin kuin juhlien järjestämiseen.

Lisäksi hotellissa on kaksi muunneltavissa olevaa erillistä kokoustilaa, jotka sopivat tilajärjestelyistä riippuen 18–24 hengelle.

Muut yksityiskäyttöön varattavat tilat

Varsinaisten kokous- ja juhlatilojen lisäksi hotellista löytyy pienemmille seurueille soveltuva viihtyisä ravintolakabinetti, jossa voit järjestää niin lounastapaamisia, kuin rentoja illallisia 10 hengen seurueille.

Rakennuksen katolle tulee terassi merinäköaloin. Osan näyttävästä kattoterassista voi varata yksityiskäyttöön.

Varaa koko Solo Sokos Hotel Pier 4 käyttöösi

Haluatko varata koko hotellin omaan käyttöösi? Pier 4 on täyden palvelun hotellielämys, jossa järjestät helposti myös isommat tilaisuudet. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Kiinnostuitko?

Suosituimmat päivät vuodelle 2024 varataan nyt. Ota yhteyttä Myyntipalveluumme ja kysy lisää.

Kokous- ja juhlatilojen varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000

sales.helsinki@sok.fi