Menu

MITÄ TEHDÄ TALLINNASSA SYKSYLLÄ 2021?

Viron syk­sy on mo­ni­puo­li­nen ja us­ko­mat­to­man kau­nis. Tässä vinkkejä Tallinnan tapahtumista ja Virun hen­ki­lö­kun­nan suo­sik­kikohteista. Koe Tal­lin­na pai­kal­lis­ten sil­min!

Kaik­ki suo­sit­te­le­mam­me koh­teet ovat enim­mil­lään puo­len tun­nin bussi-, pol­ku­pyö­rä- tai au­to­mat­kan pääs­sä Ori­gi­nal Sokos Hotel Vi­rus­ta. Ensin pitää vaan varata matka!

 

Elämässä ei koskaan ole liikaa kulttuuria! 5 Tallinnan tapahtumavinkkiä!

Tallinnan kulttuurikalenteri on täynnä kaikenlaisia tapahtumia – musiikin ja teatterin viikkoja, keskiaikaisia festivaaleja, kansanjuhlia, kansainvälisiä mega-artisteja jne.

 

1. Bob Geldof ja The Boomtown Rats –konsertti 08.10. 21
Legendaarinen Bob Geldof Tallinnassa! Liput tästä

2. Tallinn Fashion Week 19.10 - 22.10.21
Viimeiset trendit Viron muotivaateteollisuudesta!

3. Black Food Festival Tallinna 06.11.21
Festivaali on kiertänyt niin Berliinissä, Lontoossa kuin New Yorkissa ja tulee nyt toista kertaa Viroon! Tavoitteena on avata ovet luovuudelle ja kokeellisuudelle ruoan alalla ja yhdistää tämä kaikki yhdeksi mukavaksi kaupunkifestivaaliksi mustien öiden keskellä. Makuja kaikille niin, että riittää!

4. Martin markkinat 11.11 - 14.11.21
Viron käsitöiden laulujuhlat.

5. Pimeiden öiden elokuvafestivaali (PÖFF) 12.11 - 28.11.21
Vuosittain järjestettävä PÖFF houkuttelee Tallinnaan noin 1400 elokuvan tekijää, elokuvateollisuuden ammattilaista ja toimittajaa sekä runsaasti elokuvien ystäviä niin Virosta kuin ulkomailta. Kyseessä on Pohjois-Euroopan ainut A-kategorian elokuvafestivaali, minkä ansiosta se on samassa kerhossa sellaisten maailman huippufestivaalien kanssa kuin Cannes, Venetsia ja Berliini.

Katso kaikki tapahtumat suomeksi www.visitestonia.com

 

VIRUN LISÄVINKKI - LOISTELIAAT KABAREE-ILLAT TULEVAT TAAS!
Ole ajoissa liikkeellä ja varaa jo nyt paikkasi Original Sokos Hotel Virun Merineitsi show & dinner -ravintolasta, jossa voi taas 15. lokakuusta alkaen nauttia maailmanluokan viihteestä. Lue lisää upeasta Hotell Viru 50. juhlakauden Creme de la Creme -revyyesityksestä ja osta liput täältä.

 

Syksyn lämpimät päivät ja tunnelmalliset pimenevät illat ovat kuin luotuja ulkoilmatapahtumiin kaupungin aukioilla, puistoissa ja kävelykaduilla, mutta myös konsertteihin ja markkinatapahtumiin. Tässä 3 paikallista vinkkiä hotellijohtajalta Sari Sopaselta.

1. Kadriorgin puisto
Kadriorgin puisto sijaitsee kotini naapurissa noin parin kilometrin päässä Viru Hotellista. Sinne pääsee kätevästi joko kävellen tai numero 1 tai 3 ratikalla.
Rakasta tätä puistoa – se on uskomattoman upea minä vuodenaikana tahansa. Odotan syksyä ja vanhojen lehtipuiden loistoa! Yksi hieno kohta puistossa on Japanilainen puisto. Siellä kävelemällä ja puiston harmoniaa katselemalla voi saavuttaa seesteisen mielenrauhan. Kaikki tämä on saatavilla turvallisesti - ja ihan ilmaiseksi!"

2. Rotermannin kortteli
Historiallisesti arvokkaista taloista koostuva Rotermannin kortteli sijaitsee matkustajasataman ja hotelli Virun välissä. Nimensä alue on saanut Tallinnan kuuluisimmalta pohatalta, C. A. Rotermannilta, joka perusti kortteliin kauppiastuomioistuimen vuonna 1829. Liikemies Rotermannin tehtaissa tuotettiin rakennusmateriaaleja niin kotimaahan kuin vientiin. Pian alueella aukesivat myös tislaamo, jauhomylly, nuudelitehdas, villakehräämö ja paljon muuta.
Pitkään unohduksissa ollut teollisuusalue on nyt muuntunut kiinnostavaksi kaupunkiympäristöksi, jossa uusi ja vanha kohtaavat hyvällä maulla. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa ympäristössä shoppailijat pistäytyvät trendiputiikkeihin ja vaatekauppoihin. Rotermannissa sijaitsee myös viihtyisiä kahviloita ja tasokkaita ravintoloita.

3. Baltijaaman tori
Tori ei ole enää turistinähtävyys vaan tallinnalaisten suosima tapaamis- ja ostospaikka. Yhden katon alta löytyy niin vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kuin paikallista lihaa ja kalaa sekä herkullisia levonnaisia. Jos nälkä iskee ruokaostosten lomassa, voi herkutella jossakin alueen katuruokakojuista. Ja mikäli rakastaa virolaista mustaa leipää - Muhun leipä, se on todella herkullista Saaremaan voin kanssa.

Kaikki kohteet sijaitsevat aivan Original Sokos Hotel Virun nurkan takana, käy tutustumassa seuraavalla vierailullasi!

 

VIRUN LISÄVINKIT - YSTÄVÄT AMARILLO & AMIGO TAAS VAUHDISSA
Herkuttele varmasti myös Tallinnan Amarillossa, missä uusia syksyn tulisia ja vähemmän tulisia tex-mex makunautintoja nyt aikaisempaa edullisemmin. Lokakuussa avataan taas 1,5 vuoden tauon jälkeen legendaarinen yökerhomme Cafe Amigo – koe perjantaisin ja lauantaisin Viron huipputähdet kätevästi hotellista poistumatta. Katso ohjelma www.amigo.ee.

 

TERVETULOA TALLINNAAN JA ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRUUN!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.