Menu

Mitä tehdä Tallinnassa kesällä 2021?

Viron kesä on monipuolinen ja uskomattoman kaunis. Keräsimme Original Sokos Hotel Virun henkilökunnan suosikkikohteet kesäisessä Tallinnassa. Katso vinkit ja koe Tallinna paikallisten silmin!

Kasteisia aamuja ja auringonpaisteisia rantapäiviä, raikkaan sateisia joutohetkiä ja sateenkaaria, utuisen valoisia iltoja ja männyntuoksuisia marjametsiä – Viron kesä on täynnä erityisiä hetkiä. Ihastu sinäkin Tallinnaan ja sen lähiympäristöön!

Kaikki suosittelemamme kohteet ovat enimmillään puolen tunnin bussi-, polkupyörä- tai automatkan päässä Original Sokos Hotel Virusta. Varaa hotellihuone edullisemmin S-Etukortilla, jopa –25 % päivän hinnasta. Tutustu hotelliin »

 

1. Pääskülan suo – metsän rauhaa

Konferenssivirkailija Liis suosittelee kaikille käymistä Pääskülan suolla, jossa hän käy myös itse. Neljän kilometrin mittainen polku, joka koostuu välillä pitkospuista, kulkee Viron erilaisten metsätyyppien läpi ja kanavien ja lähteiden yli. Mäntymetsän puoleisessa osassa on 10 metriä korkea näkötorni, jossa on hyvä levähtää. Polulla pystyy kulkemaan kuivin jaloin kaikkina vuodenaikoina. Ei ole myöskään tavatonta, että polulla näkee joitakin ihastuttavia metsäneläimiä.

 

2. Nõmmen tori – idylliset torikahvit

Vastaanottovirkailija Eliza ja ravintolasta Inge käyvät usein nukkekotimaisen suloisella Nõmmen torilla ja suosittelevat ehdottomasti nauttimaan siellä lautasellisen muhkeita lettuja raikkaan tuorehillon kanssa. Matka Nõmmen kaupunginosaan on kuin kävisi maalla kylässä isoäidin luona.

 

3. Balti Jaama Turg – trendikkäästi uusittu tori

Torilla käymistä suosittelevat myös ravintoloiden palvelupäälliköt Kady ja Joonas – tällä kertaa visiittiä Balti Jaama -torille, joka on vain muutaman raitiovaunupysäkin päässä Virusta. Jos pidät kävelemisestä, torille kannattaa ilman muuta kävellä läpi ihanan vanhankaupungin.

Balti Jaama -tori on Viron uusimpia ja näyttävimpiä toreja, ja tallinnalaiset suosivat kovasti siellä olevaa katuruokakatua. Vain kivenheiton päässä on myös trendikäs Telliskiven luova keskus (loomelinnak), jossa sijaitsee myös viime vuosien hitti valokuvataidekeskus Fotografiska.

 

4. Koko päivän retki – Pääskülan suo, eläintarha ja SUP-lautailua

Myyntiosaston Kristiinalla ja vastaanoton Kätlinillä on suositus aktiivisen loman ystäville, erityisesti seurueille, mukavan kesäpäivän viettoon. Retki kannattaa aloittaa auringonnousun aikaan jo mainitulta Pääskülan suolta, josta matka jatkuu takaisin kaupungin suuntaan Tallinnan eläintarhaan. Kun eläimet on nähty, voi suunnata suositulle ja tunnelmalliselle merimatkalle SUP-laudoilla: Kakumäe, Stroomi, Pirita, Viimsi. Valitsette vain suunnan ja voitte meloa yhdessä kohti auringonlaskua.

 

5. Maarjamäen linna – Yksi hienoimmista näköaloista

Myös tarjoilijat Katja ja Karoline rakastavat ihania utuisen valoisia kesäiltoja. Yksi hienoimmista näköaloista avautuu Maarjamäeltä, vain muutaman minuutin matkan päässä Virusta. Sinne on tunnelmallisinta matkata polkupyörällä, koska reitti kulkee suurelta osin pitkin uutta merenrannan Reidi tee -tietä, josta on nopeasti tullut paikallisten ajanviettopaikka. Maarjamäen linnan vierestä voi etsiä itselleen mieleisen paikan ja avata piknikkikorin. Todella mieleenpainuva ilta on taattu!

 

Kysy rohkeasti vastaanotosta lisätietoa polkupyörien vuokrauksesta, reittiohjeita ja muuta, jos haluat tutustua henkilökuntamme suosittelemiin kohteisiin. Lisää ideoita, mitä kaikkea Tallinnassa voi tehdä lasten kanssa, kaksistaan, ystävien kanssa, löydät myös Visit Tallinnan ja Visit Estonian sivuilta. Mukavaa kesää Tallinnassa!

 

EXPLORE ESTONIA LIKE LOCALS DO.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.