Mikä kesä Oulussa!

Näin hotellilaisten vinkkelistä kesä on riemukasta aikaa. Bisnesmatkustajien kravatti on löysällä ja auringon paahtamia lapsia lappaa hotellin pyöröovista tukka täynnä hiekkaa. Paraatipaikalla olevan kaupunkihotellin tiskillä kuulee huikeita tarinoita ikimuistoisista reissuista, lapset kun ovat kaikessa touhussaan melko rehellistä väkeä. 

Original Sokos Hotel Arinan hotellipäällikkö Tiina Uusikartano kertookin, ettei aikuisten kannattaisi turhaan ressata. Hissiajelut hotellissa, käytävillä juoksentelu, keskustan kirjava vilinä ja ylimmästä kerroksesta kiikarointi ovat mieleenpainuvia juttuja hotellin lapsille.  "Meiän respasta saa lainaan jopoja ja kesäpelejä. Polkaskaa pyörällä torinrannan kuhinaan ja sieltä Pikisaareen. Matkalla saa ihastella värikkäitä taloja ennen kuin jatkaa matkaa siltojen kautta Nallikariin jätskille ja uimaan, Tiina vinkkaa.

  1. Nal­li­ka­rin alue Oulun oma ri­viee­ra on parin ki­lo­met­rin pi­tui­nen hiek­ka­ran­ta. Alu­eel­ta löy­tyy leik­ki­puis­to, jäts­ki­kits­ka, mi­ni­golf-rata, SUP-lau­ta­vuo­kraa­mo ja pal­jon ak­ti­vi­teet­te­ja ai­kui­sil­le ja lap­sil­le. Nallikariin ja takaisin pääsee myös suppailemalla läpi kauniin Mustasalmen Hietasaaren idyllisiä huviloita seuraillen.
  2. Vauh­ti­puis­to on pienemmille lap­sil­le suun­nat­tu ajan­viet­to­paik­ka Hie­ta­saa­res­sa. Puis­to tar­jo­aa vem­pai­mia monen ikäi­sil­le lap­sil­le ja ideoi­ta las­ten oma­toi­mi­seen leik­kiin. Puis­tos­ta löy­tyy hur­maa­va leik­ki­mök­ki­ky­lä, jossa voi jär­jes­tää vaik­ka synt­tä­rit!
  3. Kaupunkilaislasten ikisuosikki, Liikennepuisto on suosittu perheiden kesäretkikohde, jossa liikutaan polkuautoilla tai jalankulkijoina. Lisäksi puistossa on leikkialue ja ulkopelejä.
  4. Hailuoto Reissu uniikille saarelle Oulun edustalla on takuuvarma elämysmatka. Saarelle pääsee lossilla Oulunsalon lauttarannasta, ja viimeistään meren tyrskyihin kurkistellessa aivot virittyvät lomamoodiin. Marjaniemen majakkaan pääsee ohjatusti tutustumaan, ja Hailuodon hiekkadyynit päihittävät Euroopan aurinkorannat milloin vain.
  5. Potnapekka Värikäs kaupunkiminijuna kuljettaa lomalaisia Oulun hauskimpia reittejä muutaman euron maksusta. Voit hypätä kyytiin melkein hotellin oven edestä ja pois pääsee millä pysäkillä vain.  Torinranta on kaupunkilaisten ja lomalaisten kohtauspaikka, ja siellä istutaankin myöhään yöhön kesäauringon loimottaessa kirjaston takaa.  
  6. Seik­kai­lu­puis­to Hui­kia Hui­kian ul­koil­ma­seik­kai­lu­puis­ton kat­vees­sa et­si­tään per­heen roh­kein­ta kii­pei­li­jää ja ko­va­her­moi­sin­ta kil­pai­li­jaa. Ra­to­ja löytyy lap­sil­le ja ai­kui­sil­le, ja tur­va­vä­li­neet kuu­lu­vat aina seik­kai­li­jan pa­ket­tiin.
  7. Hu­pi­saar­ten Kau­pun­gin­puis­to tun­ne­taan pa­rem­min ni­mel­lä Ai­no­lan puis­to. Veh­reä kei­das hou­kut­te­lee ke­sä­päi­vän viet­toon suur­ten leh­mus­ten alle tai lepposille kä­ve­ly­ret­kil­le lo­hi­pa­don kaut­ta Pa­to­sil­loil­le. Kes­kel­lä on myös suuri leik­ki­puis­to lap­sil­le, ja tou­hu­jen lo­mas­sa voi käydä vaik­ka jäts­kil­lä kis­kal­la tai heit­te­le­mäs­sä pul­lan­mu­ru­ja sor­sil­le. 

Kesäyöpymiset paketteineen ja yllätyksineen voi varata Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-17 tai email sales.oulu@sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20. Nettisivuiltamme löydät parhaimmat omistajatarjoukset.

www.visitoulu.fi

(Hinta 020-numeroon lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.