17.03.2014

Messut ja esittelytilaisuudet Helsingin keskustassa

Valitse Helsingin monipuolisimmat seminaari- ja tapahtumatilat

Meillä Original Sokos Hotel Presidentissä järjestät vaivattomasti isotkin seminaarit, tuotelanseeraukset ja tiedotustilaisuudet. Toimivalla kokoustekniikalla varustetussa tilavassa auditoriossamme on istumapaikkoja 370 henkilölle. Auditorion tapahtumaan yhdistät kätevästi vaikkapa cocktailtilaisuuden tai tuote-esittelyt yökerho Pressan tiloissa.

Käytännölliset messutilat ihan ydinkeskustassa

Järjestä isot messutilaisuudet aivan Helsingin keskustassa. Messutiloja et tätä keskeisemmältä paikalta löydä; erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta vieraasi pääsevät messupaikalle vaivattomasti. Julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

Tilava 370 hengen auditoriomme sekä 15 erikokoista kokoustilaa (8-80 henkilölle) taipuvat moniin tarpeisiin. Voit myös varata koko hotellin käyttöösi ja järjestää unohtumattoman tapahtuman jopa 2 200 henkilölle.

Vaalivalvojaiset ja kisastudiot

Pressa on oiva paikka kokoontua ympäri kaupunkia vaalivalvojaisiin tai kisastudioon ison screenin äärelle. Varaa sali, tekniikka ja tarjoilut omalle seurueellesi tai yrityksellesi. Sinä huolehdit, että kannustus pelaa ja tunnelma on katossa, me huolehdimme muusta.

 

Lehdistö- ja julkistustilaisuudet

Tapahtumien talo Presidentti tarjoaa monta hyvää tilaa ja toimivan, nykyaikaisen tekniikan lehdistötilaisuuksiin sekä kirjan- tai muun tuotteen tai palvelun julkistukseen. Kaikkein pienimmät tilaisuudet hoituvat sviiteissä, kokoustiloissa ja ravintoloissa, isommat auditoriossa ja Presidentti- ja Sylvi-saleissa. Kysy meiltä lisää.

Keskeinen sijainti on valttimme.

Varaa tapahtumasi meiltä – ennakkosuunnittelun jälkeen vaivattomasti eteenpäin

Ota yhteyttä, kun tarvitset toimivat tilat, kattavat oheispalvelut tai suunnitteluapua messuihin, seminaareihin ja muihin yritystapahtumiin.

Suunnittelua nopeuttaa, kun sinulla on jo yhteydenottovaiheessa arvio:

  • budjetista
  • tapahtuman luonteesta
  • osallistujamäärästä
  • ohjelmasta, illan kulusta tai aikataulusta

Suosittelemme miettimään valmiiksi kaksi vaihtoehtoista tapahtumapäivää. Tämä helpottaa aikataulutusta, mikäli ensisijainen ajankohta ei ole vapaana.

Varaukset ja tiedustelut:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)