Menu
Varissaari Kotka, seurahuone, hotellit kotka, risteily kotka

Meriretki Kotkan Seurahuoneelta Varissaareen

Varissaari on yksi Kotkan edustalla sijaitsevista historiallisista linnoitussaarista. Saarella voi nähdä jälkiä 1700-luvun loppupuolella käydyistä Ruotsinsalmen meritaisteluista. Kesäpäivä kuluu rennosti uimalla, grillaamalla tai ulkoillen kauniissa saaristomaisemassa, unohtamatta saarella olevaa Beach Volley-kenttää. Saarella voi nauttia hyvästä ruoasta ravintola Vaakussa, jonka ikkunoista avautuu upeat merimaisemat, tai rentoutua terassiravintola Bar & Loungessa. Vierailu Varissaarella on mainio tapa viettää kesäpäivää rennosti meren äärellä ulkoillen.
 
Varissaareen on vuoromoottoriyhteys Kotkan Sapokasta M/S Klippan aluksella. Aikatauluihin voit tutustua täällä. Seurahuoneen majoittuvat asiakkaat saavat alennuksen vuoromoottoriyhteydestä lipunmyynnissä avainkorttia näyttämällä. Alennuksen suuruus 1€ / yksittäinen lippu (aikuinen / lapsi). Perhelipun alennuksen suuruus on 2€. 
 
Tutustu lisää Varissaareen www.varissaari.com.
 
Voimassa 1.6.-31.8.2023 päivittäin. Huomioithan, että sää saattaa vaikuttaa ravintolan aukioloaikoihin sekä vuoromoottorin kulkemiseen.
 
Kysy lisää suoraan hotellista: puh. 010 7821 000
 
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin:
8,35 snt/puh + 12,09 snt/min