20.08.2019

Meidän tarinan kertojat

Paras hotelli Suomessa

 

"Olen työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta it-alalla projektijohtajana. Työhöni sisältyy yli 100 matkapäivää vuodessa, pääosin kotimaassa, ja ajoittain myös maailmalla.

Jyväskylässä käyn kahden tai kolmen päivän visiitillä jopa parin viikon välein tai ainakin kerran kuukaudessa. Jyväskylä on mukava, kompaktin kokoinen kaupunki. Tässä oman alani Piilaaksossa on mukavan nuorekas ja avoin ilmapiiri.

 

Ensimmäisen kerran majoituin Solo Sokos Hotel Paviljonkiin talvella 2013, eli pian sen jälkeen, kun olin aloittanut nykyisessä työssäni. Valitsin yöpymispaikakseni vasta avatun, jo muutamassa kuukaudessa mainetta niittäneen uuden ja raikkaan hotellin.

Kymmenien vierailujen myötä minusta on tullut Solo Sokos Hotel Paviljongin kanta-asiakas. Uskallan sanoa, että puhumme nyt parhaimmasta hotellista, jossa olen Suomessa ikinä yöpynyt.

 

Solo Sokos Hotel Paviljongissa minua kiehtovat monet asiat. Pidän huoneiden pelkistetyn modernista tyylistä sekä siitä, että parkkihallista pääsee kätevästi hissillä suoraan vastaanottoon. Työmatkoillakin huolehdin kunnostani, joten arvostan hotellin toimivaa kuntosalia ja saunaosastoa. Lisäksi juoksu- tai kävelylenkille Jyväsjärveä kiertävälle Rantaraitille pääsee suoraan hotellin ovelta. Joskus olen lainannut hotellilta polkupyörän ja kiertänyt vähän laajemminkin kaupunkia.

Iltaisin käyn äärettömän harvoin muualla syömässä, sillä pidän Trattoria Aukio -ravintolan italialaisesta ruoasta ja viihtyisästä miljööstä. Kerta toisensa jälkeen tulen tähän hotelliin myös aamiaisen takia. Se peittoaa laadukkuudellaan likimain kaikki muut 6-0. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: en voi liikaa kehua hotellin poikkeuksellisen palvelualtista ja hymyilevää henkilökuntaa, joka on vuosien mittaan tullut mukavan tutuksi. 

 

Viimeisimmällä Paviljonki-vierailullani pääsin ensimmäistä kertaa yöpymään kesäkuussa valmistuneen laajennusosan supreme-huoneeseen. Ensivaikutelma oli odotusten mukainen. Huoneen yleisilme oli mukavan väljä, mutta laadukas – juuri sellainen, josta tykkään kotonakin. Sänky tuntui hyvältä ja nojatuolissa pystyi mainiosti tekemään töitä läppärin kanssa, nettiyhteyden toimiessa moitteettomasti. Seitsemännen kerroksen ikkunasta avautuivat mukavat näköalat sekä kaupungin keskustan että Jyväsjärven suuntaan. Kylpyhuoneessa oli hyvin tilaa. Huoneesta löytyi myös kahvinkeitin, vaikka sillä ei itselleni juuri käyttöä olekaan. Huonehintaan kuuluvat alkoholittomat juomat baarikaapista olivat sen sijaan hyvä lisävarustus huoneessa. Olutharrastajaa miellytti kovasti sekin, että pöydältä löytyi hotellin tervehdyksenä coolerista pullo paikallisen pienpanimon olutta.

 

Uudessa laajennusosassa on onnistuttu hyvin jatkamaan hotellin tyylikästä linjaa. On sanomattakin selvää, että tulen jatkossakin mielelläni yöpymään Jyväskylässä Solo Sokos Hotel Paviljongissa."

 

Kanta-asiakas Kimmo


Suomen parhaimmiksi valittuihin hotelleihin kuuluvassa Solo Sokos Hotel Paviljongissa viihdytään, ihastutaan ja innostutaan. Tässä juttusarjassa kerromme intohimoisesti työtään tekevän henkilökunnan ja hotelliamme rakastavien vieraidemme tarinoita elävästä elämästä.