14.06.2019

Meidän tarinan kertojat

Parasta hotellia on ilo myydä

 

"Oletko jo käynyt nettisivuillamme tutustumassa uusiin, vasta valmistuneisiin huoneisiimme? Hotellimme laajennusosan valmistuttua olemme nyt saaneet käyttöön 40 uutta huonetta kolmeen eri huoneluokkaan. Voimme entistä paremmin vastata asiakkaidemme toiveisiin, kun vaihtoehtoja on enemmän, Solo twin-huoneista kaksikerroksisiin sviitteihin.

 

Myyntineuvottelijoina palvelemme joustavasti kokousvieraita, ryhmämatkalaisia sekä yksittäisiä Solo Sokos Hotel Paviljongin asiakkaita. Heidän tarpeensa vaihtelevat laidasta laitaan. Tehtävämme on huolehtia siitä, että asiakas saa aina itselleen parhaan kokonaisuuden, onpa kyse yhden yön pikavisiitistä, romanttisista häistä, työporukan iloisesta illanvietosta tai useamman sadan hengen vaativasta kokouksesta. Henkilömäärät, budjetit ja toiveet huomioiden haluamme rakentaa asiakkaalle parhaan paketin majoituksineen, ruokailuineen ja oheispalveluineen.

 

Työssä innostaa onnistuminen. Tuntuu todella hyvältä, kun asiakas hyväksyy tekemämme tarjouksen. Ja vielä paremmalta, kun tapahtuman jälkeen sama asiakas ottaa toistamiseen yhteyttä ja haluaa tarjouksia kyselemättä vastaavanlaisen paketin uudelleen. Tätä luottamusta vaalimme parhaamme mukaan, niin yritysasiakkaiden kuin yksittäisiä huonevarauksia tekevien asiakkaiden kohdalla.

 

Voimme vilpittömästi sanoa olevamme ylpeitä talostamme. Ajoittain kokouksen varaaja tai ryhmän edustaja haluaa tutustua hotelliimme ennakkoon ennen tarjouksen hyväksymistä. Kierroksen jälkeen asiakkaat ovat tyytyväisiä näkemäänsä. Tuntuukin mukavalta, kun kaikkia palvelujamme, niin ravintoloita kuin huoneitakin, voi esitellä ja myydä tietäen, että kaupungin parhaimmassa ja tyylikkäimmässä hotellissa paikat ja palvelut ovat ensiluokkaisia.

 

Myyntineuvottelijan työ edellyttää hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä ja halua vastuun kantamiseen. Meillä jokaisella on käsissämme jatkuvasti kymmeniä erilaisia tapahtumia ja asiakkaita, joista jokainen on erilainen. Silti kaikki langat on pidettävä käsissä ja oltava kartalla siitä, missä kunkin kohdalla mennään. Sovittamisen, neuvottelemisen, tarjousten tekemisen, viilaamisen, tarkistamisen ja vielä kerran tarkistamisen lomassa vastataan puhelimeen ja sähköposteihin, aina yhtä iloisesti ja nopeasti, valmiina toivottamaan uusi asiakas tervetulleeksi. Otamme myös itse yhteyttä tuttuihin asiakkaisiimme. Esimerkiksi kesän aikana järjestelemme jo pikkujouluja täyttä päätä.

 

Juuri tässä on myös työn kiehtovuus. Meillä on yhteen hitsautunut työryhmä, jossa yksikään päivä ei todellakaan ole samanlainen. Meitä kaikkia myyntineuvottelijoita yhdistää se, että teemme työtä täydellä sydämellä, asiakkaidemme iloksi."

 

Otathan meihin yhteyttä, kun suunnittelet tapahtumaa Jyväskylässä!

 

Myyntineuvottelijat Merja ja Joel

 

Suomen parhaimmiksi valittuihin hotelleihin kuuluvassa Solo Sokos Hotel Paviljongissa viihdytään, ihastutaan ja innostutaan. Tässä juttusarjassa kerromme intohimoisesti työtään tekevän henkilökunnan ja hotelliamme rakastavien vieraidemme tarinoita elävästä elämästä.