19.11.2018

Meidän tarinan kertojat

Valoa asiakkaiden ja työkavereiden arkeen

"Viihtyisä huone on tärkeä osa jokaisen vieraamme hotellikokemusta. Me kerroshoitajat huolehdimme siitä, että huone kutsuu viihtymään, nauttimaan ja rentoutumaan. Sänky on siististi pedattu, pyyhkeet ojennuksessa ja tavarat hyvässä järjestyksessä oikeilla paikoillaan.

Meille on tärkeää, että saamme tehdä työtämme juuri tässä hotellissa. Olemme vilpittömän ylpeitä useaan kertaan palkitusta Solo Sokos Hotel Paviljongista, jossa asiakkaiden odotusarvot ovat korkealla. Perussiisteys ei meillä riitä, vaan vaatimustasoa on nostettu meidänkin työmme osaltamme ylemmäs. Lähtökohtana niin arkisin kuin viikonloppuisin on, että huoneet ovat aina jäljiltämme tiptop-kunnossa. Loppusilauksena voimme tarjota asiakkaillemme jotain pientä ekstraa. Tuomme heille esimerkiksi kylpytakit, vaikka ne eivät kuuluisi kyseisen huoneen perusvarustukseen.

Monesti pienillä huomioinneilla, jo pelkästään iloisesti tervehtimällä ja hyvää päivänjatkoa toivottamalla, asiakkaalle saa tuotettua hyvää mieltä. Aina joskus vieraamme jää juttelemaan kanssamme ja kiittämään työstämme kasvokkain. Mieleen on jäänyt etenkin eräs pitkään hotellissamme asunut miesasiakas, joka halusi kiitoksen kera antaa meille tippiä hyvin tehdystä työstä.

Työssämme antoisaa on myös se, että tapaamme jatkuvasti ihmisiä eri maista ja kulttuureista. Omaa kielitaitoaan pääsee käyttämään ja kehittämään.

Erityisen tästä työpaikasta tekee sekin, että meillä on todella hyvä ryhmähenki. Autamme, innostamme, kannustamme ja tuomme valoa toistemme arkeen. Kun itsellä on huoneita kesken, aina saa avuksi työkaverin, jos hän on tehnyt oman urakkansa valmiiksi. Kaikki joustavat, eikä ketään jätetä yksin.

Nyt odotamme innolla ensi kesää, jolloin pääsemme laittamaan hotellin laajennusosaan tulevat uudet huoneet valmiiksi asiakkaidemme käyttöön."

Aurinkoisia talvipäiviä toivottaen

Kerroshoitajat Somkhit ja Tiia