Me olemme Vantaa, seuraa meitä ja tiedät mitä tapahtuu

Original Sokos Hotel Vantaa

Original Sokos Hotel Vantaa on legendaarinen tapahtumatalo, jonka seinät voisivat kertoa tuhat ja yksi salaisuutta. Hotelli sijaitsee Tikkurilan matkakeskuksen vieressä ja sinne on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa. Helsingin keskustaan junalla matkaa alle vartissa.

Vantaalla tapahtuu aina. Kolmen kerroksen ravintolamaailmasta löytää jokainen jotain – Night yökerhossa tarjolla menoa, Pub Hertaksessa voit laulaa itsesi tähdeksi, ja Amarillon auringon alla tarjoilemme mausteiset makuelämykset sekä virkistävät juomat. Ravintola Tulisuudelmassa tähtiartistit esiintyvät keskiyöllä.

Seuraa Original Sokos Hotel Vantaata Instagramissa ja Facebookissa!

Tulisuudelma

Viihderavintola Tulisuudelmassa kuunnellaan pop- ja rocktaivaan kirkkaimpia tähtiä, bailataan bilebändien tahdissa ja tanssitaan maamme eturivin iskelmäartistien viemänä. Täällä juhlitaan hyvässä seurassa ja yömyöhään. Tulisuudelma pitää yksinkertaisesti kokea, sillä sen tunnelmaa on mahdoton sanoin kuvailla!

Seuraa Tulisuudelmaa Instagramissa ja Facebookissa!

Amarillo, Tikkurila

Tikkurilan Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Seuraa Tikkurilan Amarilloa Instagramissa ja Facebookissa!

Pub Hertas

Pub Hertas on kodikas ja viihtyisä, koko kansan olohuone ja ajanviettopaikka. Hertas tarjoaa sporttia screeniltä, karaokea esiintymishaluisille ja kodikasta pubitunnelmaa. Meillä voit pelata myös dartsia ja biljardia. Tule sellaisena kuin olet ja nauti!

Seuraa Pub Hertasta Instagramissa ja Facebookissa!

Night Vantaa

Vantaan keskeisimmällä paikalla toimiva yökerho Night Vantaa tarjoaa parhaita bileitä nuoremmalle juhlakansalle. Suomen huippu DJ:t, mahtava henkilökunta ja varmasti villi bile-yleisö takaavat hurjat kemut joka viikonloppu. Tervetuloa juhlimaan Hotelli Vantaalle!

Seuraa Night Vantaata Instagramissa ja Facebookissa!