Original Sokos Hotel Wiklundin vastaanoton väki
Original Sokos Hotel Wiklundin vastaanoton väki
25.02.2019

Me olemme sun paras kaverisi Turussa

Meidän upea vastaanoton väki on mukana luomassa täysin uudenlaista hotellielämystä. Sijainti Turun parhaalla paikalla kauppatorin laidalla tarjoaa kokonaisvaltaisen kaupunkiloman. Saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot, luovat ja innostavat kokoustilat sekä ostosmahdollisuudet. 

Wiklundilta pujahdat sujuvasti yhdellä ovenavauksella kaupungin sykkeeseen. Astu jokilaivaan, käy konserteissa, koe kiehtovat kulttuurielämykset ja museot. Tutki parhaat kävelyreitit ja sympaattiset kahvilat ja nauti elämästä kaupunkilaisuuden ytimessä. Kun Turku-elämyksesi kaipaa lisätietoa, kysy innokkailta ja hyväntuulisilta vastaanoton kaupunkieksperteiltämme lisävinkkejä - he ovat olemassa juuri sinua varten. Sähäkän cityloman tai puuhantäyteisen perhepäivän päätteeksi on onni rauhoittua ja kerrata päivän tapahtumia yksin tai yhdessä. Tänne haluat tulla toistekin.
 

Nämä arjen onnellistajat, supermiehet ja -naiset sekä asiakaskokemusten ammattilaiset ovat paikalla kellon ympäri varmistamassa, että sinun vierailusi meillä sujuu niin kuin kuuluukin. 

Me olemme #sunparaskaveriturus

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku