Maukas hampurilaismenu Bridges Baarissa

Bridges Bar tuo erikoisen kesämenun pääkisoihin, jossa on hampurilaisia eri maista: Venäjä, Saksa, Iso-Britannia ja jopa Aasian makuja! Venäläinen liha – rapea kevyesti suolattua suolakurkkua ja punajuurta. Saksa – makkaroiden ja marinoitujen vihannesten kanssa. Pekonia, kananmunaa ja tuplapihvi englantilaisittain – oikeille herrasmiehille. Omaperäinen Aasian hampurilainen – tulista chiliä, mehukas yhdistelmä kanaa ja rapua eksoottisen ystäville. Voitte valita kaikkiin hampurilaisiin juoman joka täydentää makuelämyksen.

Katuruoka tiivistää idean lomasta, kilpailun ilmapiiristä ja ylitsevuotavista tunteista, jotka hän yhdisti tyylikkääseen ja ajatusta herättävään menuun. Herkullinen ja mehukas hampurilainen ilahduttaa jopa kokeneet gourmet – ruokailijat. Vaikka ystäväsi olisikin kasvissyöjä, tuo heidät Bridges Baariin: tarjoilemme myös ihmisille, joiden makunystyrät pitävät erilaisista kulinaarisista mauista.

Tule Bridges Baariin, joka sijaitsee Birzhevoi pereulok 2-4 raikastaaksesi itsesi kävelyn jälkeen läpi kesäisen kaupungin, olemme auki kellon ympäri.

Varaa pöytä: restaurants.pb@shotels.ru +7 (812) 335-22-00 (ext 1406)