Pietariin S-Card-etuhinnalla
29.10.2019

Matkusta upeaan Pietariin S-Card-etuhinnalla!

Nauti syksystä ja talvesta Pietarissa ja lumuodu suurkaupungin kauneudesta! Tutustu Pietarin historiallisiin rakennuksiin ja museoihin sekä kauniisiin puistoihin ja kanaviin. Tämä upea suurkaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Pääset nyt Pietariin entistä helpommin sähköisellä e-viisumilla. Tämän kunniaksi tarjoammekin sinulle majoituksen Pietarissa nyt S-Card-tarjoushintaan.

S-Card-asiakkaana saat 19 % alennuksen majoituessasi Pietarissa Sokos Hotelleissa 31.10.2019 - 31.03.2020. Tarjoushintaan sisältyvät normaalit S-Card-edut. Lisäksi saat huoneluokan korotuksen maksutta saatavuuden mukaan. Tarjoamme sinulle myös onnistuneen hotelliloman alkajaisiksi venäläisen tervetulojuoman. Tee varauksesi verkkopalvelun kautta tarjoushinalla vuoden loppuun mennessä.

S-Card-etuhintainen huone Pietarissa:

Hinta: -19 % päivän hinnasta
Majoitusaika: 31.10.2019 - 31.3.2020
Varauskoodi: EVISA
Hintaan sisältyy: Majoitus aamiaisella, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, venäläinen tervetulojuoma ja normaalit S-Card-edut (kuten ateriaetu ja perhe-etu)
 

Etuhinta on voimassa Sokos Hotelleissa Pietarissa:

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Näin teet varauksen:
Varaa etuhintainen huone kirjautumalla S-Card-asiakkaana verkkopalveluumme osoitteessa Sokoshotels.fi. Käytä varauskoodia EVISA. Kirjaudu verkkopalveluun ja tee varaus tästä.
 

Hinnan ehdot ja lisätiedot:
Etuhinta on henkilökohtainen. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varaus on maksettava ennakkoon varausvaiheessa. Varausta ei voi peruuttaa eikä suoritettua maksua palauteta.

Hinta ei sisällä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.