Menu
Matti Mattsson

Matin matkassa kohti olympia-altaita

Sokos Hotellit ovat jatkossa mukana uimari Matti Mattssonin matkassa kohti Pariisin olympia-altaita ja tähtäimessä olevaa olympiamitalia. Yhteistyösopimuksen myötä ketjun hotelleista tulee Mattssonin tukikohtia kotimaan kisamatkoilla.

Kohti kisakautta

Haastatteluhetkellä, tammikuun alkupuolella, Mattsson starttailee peruskuntokautta. "Pitää saada kroppa toimimaan ja vauhti päälle. Maalis-huhtikuussa alkaa kisakausi. Ensimmäisenä on vuorossa Swim Meet Helsingissä, heinäkuussa MM-kisat Fukuokassa, ja siinä välissä uidaan Tukholmassa", Mattsson kertoo.

Katse on kuitenkin tiukasti Pariisin vuoden 2024 olympialaisissa, ja Mattssonin haaveissa siintää olympiamitali. "Se on iso unelmani, turha sitä on kieltää. Vaikea toivoa muutakaan, kun sen on jo kerran saavuttanut. Mutta ensisijainen toiveeni on, että kroppa pysyy kunnossa ja kaudesta tulee ehjä."

Yhteiselle matkalle iloisin mielin

"Olen todella hyvillä mielin yhteistyöstä Sokos Hotellien kanssa. Ketjun hotellit ovat laadukkaita, ja onhan sillä menestykselle merkitystä, että on hyvät tukijoukot takana. Minua ilahduttaa, että voin yhteistyön myötä majoittua jatkossa omassa hotellihuoneessa. Se auttaa keskittymisessä. Tykkään myös soitella kotiin, ja näin saan tehdä sen rauhassa", Mattsson kertoo tyytyväisenä.

Paljon matkustava ammattiurheilija pitää tärkeänä sitä, että arvot, kuten suomalaisuus ja ympäristövastuu, kohtaavat yhteistyökumppanin kanssa. Uimari edistää mielellään kotimaisten yritysten asiaa ja kotimaan matkailua siinä, missä Sokos Hotels haluaa tukea suomalaisia urheilijoita.

"Yleisesti ottaen me uimarit arvostamme työmatkoilla modernia ja viihtyisää hotellihuonetta sekä hyvää sänkyä, sillä vietämme paljon aikaa hotellihuoneessa", Mattson avaa. "Perhelomalla taas painotus on isossa huoneessa ja hotellin viihtyisyydessä."

"Viimeksi yövyimme vaimoni kanssa Helsingin Solo Sokos Hotel Tornissa Urheilugaalan yhteydessä. Upeasti uudistettu kokonaisuus – luulen, että siitä tuli nyt lempihotellini", Mattsson pohtii.

Onnellistaja itsekin

Myös uuden yhteistyökumppanin onnellistamisfilosofia viehättää uimaria. "Sokos Hotelleissa minulla on aina tervetullut olo ja kyllä: olen omakohtaisesti kokenut onnellistamista. Viimeksi Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunassa huoneessa odotti pieni yllätyslahja; tuliaisia kotiin vietäväksi. Se lämmitti mieltä", uimari kiittelee.

Mattson itse onnellistaa Porin kaupungin urheilulähettiläänä sekä valmentamalla oman uimaseuransa junioreita. Lasten uimataidon kehittäminen on hänen sydäntään lähellä. 

Sokos Hotels toivottaa Matille menestyksekästä kautta!

Matti Mattsson on porilainen huippu-uimari ja olympiamitalisti (Tokio 2021). Sokos Hotels on Matin kumppanina tukemassa hänen matkaansa kohti Pariisin vuoden 2024 olympialaisia. Sokos Hotels -ketju on myös Suomen Uimaliiton yhteistyökumppani.