22.10.2019

Marraskuussa täyttää eräs Tallinnan ja koko Viron legendaarisimpia yökerhoja, Café Amigo, 25 vuotta

Perjantaina 22. marraskuuta on kaikilla syytä panna tanssikengät jalkaan, koska silloin on Café Amigon 25. syntymäpäivä! Juhlat käynnistää vauhdikkaasti Vengaboys, eräs eurodancen suurimmista tähdistä. Monet eurodance-tyylin fanit tuntevat sellaiset mainiot Euroopan top-listat valloittaneet hittikappaleet kuin We Like to Party; Boom, Boom, Boom, Boom!! ja We're Going to Ibiza. Lisäksi heidän värikkääseen ohjelmistoonsa kuuluvat sellaiset kappaleet kuin Up & Down, Kiss (When the Sun Don't Shine), Uncle John from Jamaica ja Shalala Lala.

Lauantaina 23. marraskuuta jatkuu Café Amigon syntymäpäiville omistettu viikonloppu aivan toisenlaisella musiikilla. Tämä ilta on tarkoitettu ennen kaikkea heille, jotka haluavat kokea jotain aivan ainutlaatuista ja poikkeuksellista. Tällöin tulee nimittäin lavalle kokoonpano, johon kuuluu muusikoita yhtyeistä Elephants From Neptune ja Eliit, ja laulajana lavalla säteilee Taavi Peterson. Kokoonpano on niin mielenkiintoinen, että sille voisi antaa nimeksi Mister X. Mutta millaista musiikkia he soittavat tuona iltana, saavat tietää vain ne, jotka itse saapuvat konserttiin.

Erityisen syntymäpäiväviikonlopun lisäksi on Café Amigossa muita loistavia ja erinomaisia konsertteja jokaiseen makuun.

Marraskuun ensimmäisenä perjantaina (1. marraskuuta) astuu lavalle uunituore tyttöbändi Little Mess. Tämä on erinomainen tilaisuus nähdä, millaiset uudet tuulet Viron popmusiikin taivaalla nyt puhaltavat.

Jo seuraavana päivänä eli 2. marraskuuta esiintyy tunnettu Viron popmusiikin elävä legenda ja aina upeita konsertteja esittävä 2 Quick Start.

9. marraskuuta on päivä, joka kaikkien rockmusiikin ystävien tulisi merkata kalentereihinsa. Juuri tuona iltana on lavalla aina energinen yhtye Terminaator.

15. marraskuuta odotamme yökerhoon kaikkia Koit Toomen fantastisen lahjakkuuden ystäviä.

Kuukauden viimeisenä perjantaina eli 29. marraskuuta nähdään lavalla Viron popmusiikin legenda Black Velvet.

Edellä mainittujen konserttien lisäksi suosittelemme seuraamaan ohjelmaa, koska sen runsaasta valikoimasta löydät juuri sinua eniten kiinnostavan konserttielämyksen!