Menu
Aurajoen ylittävä kirjastosilta

Marraskuun menovinkit Turkuun

LUX ARCHIPELAGO 5.–21.11.

Valoa pimeään? Lähde etsimään sitä saaristosta. Paraisten Lux Archipelago -valofestivaali piristää tuomalla valoa ja tunnelmaa marraskuun synkkyyden keskelle. Ei muuta kuin ihailemaan saariston asukkaiden ja yritysten tekemiä valoteoksia. 

 

TURUN KAUPUNGINTEATTERI: HOBITTI

Fanitatko sinäkin Hobittia? Jos kirjat on kahlattu läpi ja leffatkin katsottu, seuraavaksi voitkin kokea fantasiaseikkailun ihan livenä Turun Kaupunginteatterin näyttämöllä. J.R.R. Tolkienin klassikkotarina herää henkiin visuaalisena ja näyttävänä spektaakkelina ensi-illassa 13.11. 

Lähtekää vaikka koko perhe jännittämään yhdessä Bilbon ja tovereiden matkaa. Ikäsuositus esitykselle on 11-vuotiaasta ylöspäin. 

 

GUNNARIN ISÄNPÄIVÄBRUNSSI 14.11.

Yhdessä jaettu herkutteluhetki on varmasti mieluinen lahja. Yllätä iskä ja varaa pöytä isänpäiväbrunssille! Turun Seurahuoneen isänpäivänbrunssi katetaan Gunnar Upstairsin tiloihin 2. krs. Kasapäin herkullista brunssipurtavaa: suolaista, makeaa ja seassa kivasti myös vähän spessumpia juttuja. Kurkkaa sivuilta houkutteleva menu ja tee samalla pöytävaraus valmiiksi. 

 

LINNATEATTERI: MAURI KUNNAS – ETUSIVUN JUTTU

Linnateatterin riemastuttava Mauri Kunnas – Etusivun juttu on koko perheen kulttuuria parhaimmillaan. Homma lähtee käyntiin katastrofista: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa, ja kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Miten Masa Marsu ja Hämähäkki-Heikki pärjäävät toimittajina? Pelastuuko toimitus purku-uhalta? Jännitystä riittää, mutta niin myös viihdettä.

Esitykset 14.11. klo 13, 24.11. klo 18 ja 8.12. klo 18.

 

SEIKKAILUPUISTO: TANSSISIRKUSESITYS VÄRIKKÄÄT 14.11.

Kiva yhteinen menovinkki koko perheelle: suunnatkaa Seikkailupuistoon. Puiston valtaa SUPER Teatterin sanaton, mielikuvituksellisella äänimaailmalla ja musiikilla väritetty esitys. Veikeää sirkusta, tanssia ja kirjavia värejä yhdistelevä teos ilahduttaa niin isoja kuin pieniäkin katsojia. 

Esitykset klo 15.30 ja 17. Varaa liput esitykseen tapahtuman sivuilta.

 

RUNOVIIKKO-FESTIVAALI 5.–14.11.

Turkuun jälleen kerran rantautuva Runoviikko-festivaali on mainio menovinkki kaikille runoudesta kiinnostuneille harrastelijoille ja fiilistelijöille. Runoutta ryöpsähtelee jokaisena päivänä eri tapahtumissa eri puolilla Turkua. Tutustu ohjelmaan ja painu ihastumaan.

 

LOGOMO 10 VUOTTA! – SAIMI JA JOHANNA: KAIKILLA VÄREILLÄ FEAT. MICHAEL MONROE 20.11.

Turun musiikkijuhlien tuottamassa tapahtumassa 20.11. klo  Logomon lavalle nousee karismaattinen kokoonpano: yrittäjä Saimi Hoyer, taiteilija Johanna Oras sekä Turun oma rokkikukko Michael Monroe. 

Mitä siis tapahtuu? Saimi Hoyer ja Johanna Oras maalaavat valkoiselle kankaalle oman elämänsä jälkiä sen kaikilla sävyillä; Saimi puhuen ja keskustellen, ja Johanna maalaten ja improvisoiden. Ja vielä kun Michael Monroe heittäytyy mukaan akustisella musiikillaan, kasassa on hieno konsertti Logomon 10-vuotissynttäreiden kunniaksi.

 

NÄYTTELYTÄRPPEJÄ MARRASKUULLE

Taidehalli
12.11.–19.12. Turun Taiteilijaseuran 97. vuosinäyttely

Makasiini Contemporary
21.11. asti Jason Craighead: Perpetual Adaptation
21.11. asti Jussi Haro: Has a Posse

Titanik
5.–28.11. Laura Põld & Lou Sheppard

Galleria Joella
3.–28.11. Petra Koivisto

Turun taidemuseo
19.11. alkaen Aurora Reinhard: Neverfull
​​​​​​​19.11. alkaen Fuyuko Matsui: Regeneration of a Breached Thought

 

OPASTETTUJA KIERROKSIA TURUN LINNASSA

Synkkiä tarinoita vai loistokasta historiaa? Jännittävään Turun linnaan mahtuu hyvä satsi molempia. Opastetut kierrokset avaavat mahdollisuuden tutustua linnan erikoisiin puoliin.

Kidutusta, kuolemaa ja kummituksia K15 -kierrokset 26.11. asti
Perjantaisin klo 19.45, 20.00, 20.15

Rikokset, rangaistukset ja vankilat -kierrokset 6.–28.11. 
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.30 (ei la 20.11.)

Turun linnan arkea ja juhlaa -kierrokset 6.–28.11. 
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.15 

Tyylihuoneopastukset 6.–28.11.
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14 (ei la 20.11.)

Pohjoisen näyttelyhallin kokoelmanäyttelyn opastukset 6.–28.11.
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15 (ei la 20.11.)

 

OPASTETTUJA KÄVELYKIERROKSIA TURUSSA

Lähdetäänkö kävelylle? Kokosimme yhteen opastettuja kävelykierroksia, jotka johdattavat mukanaan syvälle kaupungin syövereihin ja kiinnostaviin tarinoihin. Kiinnostaako syntisten tarinoiden Turku, arkkitehtuurin helmet, entisaikojen paheet ja rangaistukset vai ehkäpä rauhoittava mindfulness? 

Ota katsaus ajankohtaiseen tarjontaan: Ihanat kävelykierrokset Turussa

 

VARASLÄHTÖ JOULUUN

  • Jouluinen Design Butiken pop up aukeaa 9.11.–21.12. Vanhalle Suurtorille Brinkkalan taloon. Runsas valikoima suomalaisia design-merkkejä. 
  • Uuden Muotoilun Joulumarket taikoo Rettigin vanhasta tupakkatehtaasta kotimaisen muotoilun keitaan viikonlopuksi 27.–28.11.
  • Marraskuun lopulla aukeaa myös iki-ihanat Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat. Taianomainen joulutunnelma torikojuineen ja ohjelmanumeroineen täyttää torin neljänä viikonloppuna 27.–28.11. alkaen. Täältä tarttuu takuulla mukaan joulufiilis!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.