Mamma Mia Helsinki musikaali hitti suomeksi
02.02.2018

Mamma Mia, mikä elämys Pasilassa!

Kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi. 

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.5-2.6.2018. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen.
 

Spektaakkelimaisen musikaalielämyksen kruunaa majoitus Original Sokos Hotel Pasilassa. Ennen esitystä tunnelmaan voi virittäytyä esimerkiksi tutustumalla kreikkalais- tyyliseen Mamma Mia- menuun Ravintola Sevillassa tai tunnelmallisessa Bar BölessäPöytävarauksen suosittelemme tekemään jo huonevarauksen yhteydessä. Huikean illan jälkeen on mukava köllähtää pehmeään sänkyymme odottamaan herkullista ja monipuolista aamiaista Pasilan tapaan.

Huom! Majoittuessasi Original Sokos Hotel Pasilassa saat Mamma Mia- käsiohjelman veloituksetta. (arvo 5€) Kysy lisää vastaanotostamme majoittumisen yhteydessä. Myös kaikille Ravintola Sevillassa Mamma Mia- menun nauttiville sisältyy käsiohjelma menun hintaan.

 
 
MAMMA MIA! musikaali-ilmiönä
Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Lontoossa ensi-iltansa 1999 saanut musikaali on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin, ja kaikkiaan sitä on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! nähtiin Suomessa vuonna 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa. Nyt taiteellinen ryhmä palaa Lontoosta Helsinkiin, ja luo uuden kansainvälisen huipputuotannon – ensimmäistä kertaa suomeksi!
 
Varaa MAMMA MIA! liput lippu.fi
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone