Menu

Majoitu turvallisesti S-ryhmän hotellissa. Näin me huolehdimme sinusta poikkeusaikana.

1.10.2020

Lämpimästi tervetuloa majoittumaan ja kokoontumaan Sokos Hotelleihin ja Suomen Radisson Blu Hotelleihin! Meidän työmme on huolehtia sinusta ja hyvinvoinnistasi, niin normitilanteessa kuin nyt poikkeusaikana.
 
Koska maailma muuttui äkisti, mekin päivitimme niin tarjontaamme kuin siivous- ja turvakäytäntöjämme viranomais- ja oman yritysohjeistuksemme mukaan. Hotellimme sekä ravintola- ja kokoustilamme ovat puhtaampia ja turvallisempia kuin koskaan, ja sinä voit huoletta keskittyä nauttimaan hotellivierailustasi. 
 
Alla kerromme tärkeimmistä turvatoimenpiteistä hotelleissamme. Turvaohjeisiin voit tutustua kokonaisuudessaan nästä linkeistä: 
Sokos Hotels – lue lisää täältä »
Radisson Blu Hotels – lue lisää täältä »
 
Lue lisää hotellien aukioloista täältä »
 
Siivouskäytännöt ja hygienia hotellissa
Siivouskäytäntöjä on tehostettu kaikissa hotellin tiloissa. Kiinnitämme erityishuomiota kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen, hissipainikkeiden, pöytäpintojen ja kaukosäädinten puhdistukseen. Hotellihuoneiden välisiivouksen teemme vain pyydettäessä. 
 
Henkilökunta huolehtii käsihygieniastaan poikkeusaikana erityisen hyvin. Kannustamme siihen myös vieraitamme. Käsidesiä, saippuaa ja kertakäyttöpyyhkeitä on aina näkyvästi ja riittävästi tarjolla. Ravintolaruokailu ja kokousosallistuminen aloitetaan käsien pesulla.  
 
Sairaana jäädään kotiin. Ohjeistamme työntekijöitämme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä. Hotelliin ei myöskään tule majoittua eikä ravintolaan tai kokoukseen tulla sairaana. 
 
Muista turvaväli! 
Opastamme vieraitamme pitämään suositellun turvavälin hotellin yleisissä tiloissa, myös ravintola- ja kokoustiloissa. Jonoissa turvaväli varmistetaan opastavalla henkilökunnalla tai turvaopasteilla, ravintola- ja kokoustiloissa asiakaspaikkoja vähentämällä ja kalusteita uudelleen sijoittamalla.
 
Ravintolat ja kokoustilat
Hyvä ruoka tekee päivästä paremman. Siksi haluamme tarjoilla maistuvaa ja hyvää oloa tuovaa ruokaa turvallisuus ja terveysviranomaisten ohjeet huomioiden. Buffet-ruokailussa ja -aamiaisella noudatamme erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Ravintola-annoksia ja hotelliaamiaista saat halutessasi myös take away -annoksina. 
 
Ravintolat toimivat poikkeustilanteen edellyttämällä tavalla. Tämä tarkoittaa muun muassa asiakasmäärien rajoittamista, mahdollisia aukioloaikojen muutoksia ja kattausaikoja. Hygieniasta ja siisteydestä huolehditaan erityisen tarkoin. Riittävistä turvaetäisyyksistä on huolehdittu ravintolatilojen lisäksi myös kokoustiloissa. Tutustu kunkin ravintolan tarjontaan ja aukioloon osoitteessa www.raflaamo.fi
 
Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja paikallista lainsäädäntöä. Lisäksi olemme tuottaneet S-ryhmän sisäiset hygieniaohjeet COVID-19-tilanteeseen liittyen. Toimintaohjeemme ovat linjassa Maailman terveysjärjestön (WHO) sekä World Travel & Tourism Councilin toimialallemme tuottamien ohjeistusten kanssa. 
 
Pidetään toisistamme huolta! 
 
Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme,
 
Petri Isomäki
Myyntijohtaja