30.01.2019

Maista ihmeessä: Vaakunan 80v juhlaolut

Hyvät asiakkaamme!

Vuosi 2019 on Porin Original Sokos Hotel Vaakunalle yhtä juhlaa! Alkujaan Hotelli Satakunta -nimen alla toimineen hotellin perustamisesta on kulunut kokonaiset 80 vuotta. Sen kunniaksi Vaakunalle pantiin oma olut!

1.2. alkaen meillä on saatavilla Original Sokos Hotel Vaakunan Juhlaolutta, joka tulee myyntiin Porin Amarilloon ja Pub Winstoniin sekä Original Sokos Hotel Vaakunan huoneiden minibaareihin. Juhlaolut on pantu porilaisessa Moose On The Loose Brewing -panimossa, jonka toiminta perustuu kuluttajaläheisyyteen ja yhteisöllisyyteen - olut on ihmiset, tarina ja kokemus, enemmän kuin pelkkä olut. Tämä olut on pantu toiveitamme kuunnellen ja suunniteltu mahdollisimman hyvin kohderyhmälleen sopivaksi. 

Moose On The Loose Brewing -panimon omistaja Kalle Hirvikoski kertoo Juhlaoluen sisältävän vaalean perusmaltaan lisäksi suklaamallasta ja karamellimallasta. Vaakunan 80v-Juhlaolut on tummanpuhuva ja maltainen brown porter, jonka mausta löytyy häivähdys suklaata ja keksin makua. Reilu humalointi tuo olueeseen aimo annoksen raikkautta.

Juhli kanssamme ja nauti aito porilainen Juhlaolut!