Luonto ja kulttuuri

Luonto ja kulttuuri 

Villi Pohjola Oy tarjoaa välinevuokrausta ja ohjelmapalveluita Bomballa sekä majoitusta Bomban Karjalaiskylässä.

 

Villi Pohjola Oy ja PKO tekevät vahvaa yhteistyötä Bomballa ja kaikki palvelut ovat vieraidemme saavutettavissa missä sitten majoitutkin tai käyt vierailulla. Villi Pohjolan palveluista ei kuitenkaan saa S-Bonusta ja siirryt eri yhtiön sivuille alla olevista linkeistä. 

Välinevuokraus ja aktiviteetit Bomballa

Tule nauttimaan kanssamme ikimuistoisesta ajasta Bomballa, kauniin Pielisen rannalla. Lähde retkelle Nurmeksen upeaan luontoon vaikkapa kanootilla, SUP-laudalla, sähköavusteisella fatbikella, liukulumikengillä, huskyreen kyydissä tai moottorikelkalla riippuen sesongista. Voit myös tutustua Pohjois-Karjalaiseen kulttuuriin tekemällä omat piirakkasi Bomban Piirakkapajassa tai tekemällä makumatkan Valamon viinipruuvissa. Suunnitteletpa sitten pidempää lomaa tai lyhyempää irtiottoa arjesta, meiltä löydät ohjelmat ja vuokravälineet koko perheelle ympäri vuoden. Villi Pohjolan safaritalon löydät Bomban Karjalaiskylästä, Bomban talon läheisyydestä.

Tutustu ja varaa tästä 

Majoitus Bomban Karjalaiskylässä

Pielisen rannalla sijaitseva Bomban kaunis karjalaiskylä tarjoaa majoitusta perinteiseen karjalaiseen tyyliin rakennetuissa tunnelmallisissa hirsitaloissa. Hirsitalojen sisältä löytyy economy-tason hotellihuoneita. Huoneita on saatavilla 1 - 4 hengelle ja lisävuoteet ovat myös mahdollisia. Lemmikit ovat myös tervetulleita lomailemaan Bomban Karjalaiskylään.

Karjalaiskylä sijaitsee Break Sokos Hotel Bomban ja kuuluisan Bomban talon välissä. Bomban talon, kuten koko Karjalaiskylän, arkkitehtuuri kertoo alueen kirjavasta historiasta lännen ja idän välisenä kohtaamispisteenä.

 

Tutustu ja varaa lomasi tästä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.