02.05.2018

Live Like a Local - Lomaile kuin turkulainen

Ruissalo-piknik
Ruissalossa yhdistyvät vehreä luonto, kauniit merimaisemat sekä suuren suosion saavuttanut uimaranta. Ruissaloon pääset kätevästi bussilla ja polkupyörällä. Lisämaustetta matkantekoon saat valitsemalla Föli-vesibussin ja kulkemalla Ruissaloon vesiteitse. Kurkkaa tästä vesibussiaikataulu.
Pakkaa siis kassiin eväät, riittävästi juotavaa, viltti sekä uimapuku ja suuntaa Ruissaloon nauttimaan auringosta.

 

Kakolanmäen vankilakierrokset
Turkulaisten suosimat vankilakierrokset tutustuttavat Kakolan vankilamiljööseen. Oman lisänsä tuovat myös kierrokset Lääninvankilan puolelle. Kävijän on mahdollista osallistua joko pelkälle Kakolan tai Lääninvankilan kierrokselle tai yhdistää nämä molemmat ja vierailla kummassakin rakennuksessa. Kesällä 2018 on viimeinen mahdollisuus nähdä aitoja vankilatiloja Turun Lääninvankilassa. 
Tarkemmat kierrosajat ja hinnat tästä.

 

s/s Ukkopekan illallisristeilyt Loistokarille
Ukkopekan illallisristeilyt Turusta Loistokarin laituritansseihin. Illallisristeilyssä yhdistyvät saaristolaisillallinen savu- ja loimukaloineen ja grillattuine herkkuineen, sekä elävä musiikki ja tanssi. Jokaisella iltaristeilyllä on aina elävää musiikkia, niin meno- kuin paluuristeilyillä laivassa ja legendaariset Loistokarin laituritanssit saarella.
Illallisristeilyjä ti–la kesäkuusta elokuuhun klo 19.
Katso tarkemmat aikataulut, hinnasto ja muut risteilyvaihtoehdot Ukkopekalle tästä

 

Päivä maauimalassa
Suosittuja kohteita Turussa ovat keskellä kaupunkia sijaitsevat maauimalat. Samppalinnan maauimalassa polskit ja paistattelet päivää vastaremontoidussa miljöössä aivan Aurajoen läheisyydessä. Kupittaa on erityisesti lapsiperheiden suosikki. Samppalinnan maauimala puolestaan tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös kuntouimareille.
Katso tästä maauimaloiden hinnasto sekä aukioloajat.

 

Turun Kauppahalli ja Kauppatori
Kesäinen kauppatori Turun sydämessä hotellin välittömässä läheisyydessä on kauppapaikka vailla vertaa. Kauppatorilla käydään ostoksilla, tervehtimässä tuttuja sekä nauttimassa maittavat torikaffet. Kauppahalli sen sijaan on suosittu kahvi- ja lounaspaikka. Kauppahallista löydät myös tuoreita, lähellä valmistettuja herkkuja paikallisilta tuottajilta. Kauppahallista voi napata vaikka turkulaiset tuliaiset kotiinviemisiksi.

 

Låna -veneily Aurajoella
Lånan piknik-veneellä pääset ihailemaan kaupunkia aivan uudesta kulmasta. Veneet on suunniteltu 2–8 henkilölle ja niissä on kaikki tarvittavat varusteet, mm. bluetooth -soitin, piknikpöytä ja pelastusliivit, myös lapsille. Lånan veneet ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne toimivat sähkömoottoreilla eli niiden käyttö on täysin päästötöntä. Mahdollisuus tilata myös piknik-eväät.
Katso hinnat ja varaa risteily tästä.

 

Kupittaanpuisto
Kupittaanpuisto on Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Pikkuväen kanssa kannattaa ehdottomasti vierailla ilmaisessa Seikkailupuistossa sekä Lintulammikolla. Kupittaanpuistosta löydät myös opettavaisen liikennepuiston, maauimalan sekä urheilukenttiä. Kesäisin voit bongata Kupittaan nurmella myös ilmaisia jooga -tunteja. Valtavasta puistosta löydät aina myös paikan piknikille.

 

Jokilaivat
Kesän edetessä Turku ja Aurajokiranta heräävät henkiin, kun jokilaivat avaavat kantensa kansalle. Kun turkulainen haluaa tavata ystäviään ja nauttia kesästä, suuntaa hän Aurajokirantaan ja istahtaa jokilaivoille paistattelemaan päivää. Päiväsaikaan useat laivat tarjoavat myös ruoka -annoksia ja seurustelua voi jatkaa lasillisen ääressä pitkälle iltaan saakka.

 

YÖVY TURUSSA

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Hinnat alk. 63,50 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Original Sokos Hotel City Börs, Turku

Hinnat alk. 57,5 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Aamusauna sekä Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä myös uinti


Tiedustelut ja majoitusvaraukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Alkaen-hinta on vapaa-ajan majoitushinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee valitun päivän ja hotellin mukaan.