Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Levin talvikauden avajaiset, lappi, hiihtokeskus, Levi
Levin talvikauden avajaiset
05.10.2016

Levin talvikauden avajaiset

Levi avaa talvikauden perinteiseen tapaan jo marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna runsaalla ohjelmatarjonnalla.

Avajaisohjelma


Perjantaina 4.11. Levillä kilpaillaan vuoden porokokki kilpailun finaali. Tilaisuus järjestetään Hullu Poro Areenalla, ja sinne on yleisöllä vapaa pääsy katsomaan kilpailijoiden suorituksia. Hyvä tilaisuus päästä katsomaan ammattilaisten työskentelyä, ja saada samalla vinkkejä omaankin ruoanlaittoon!


Lauantaina 5.11. klo 12-15 avataan Levin talvikausi virallisesti! Eturinteen läheisyyteen nousee kotakylä, jossa Levin alueen ohjelmapalveluyrittäjät esittelevät omaa toimintaansa. Alueella on avoinna myös Levin Joulutori, jossa on paikallisia käsitöitä ja herkkuja myynnissä.


Talvikauden avajaiset on hauska, koko perheelle suunnattu tapahtuma. Luvassa esityksiä, haastatteluja, hauskaa menoa ja meininkiä. Paikalla myös poro paijattavaksi, Levin huskypuiston taitavia filmitähti-koiria jotka esittelevät taitojaan ja talutusratsastusta. Lapsille omaa ohjelmaa Lastenmaan toimesta. Myös Leevi-ahma piipahtaa ilahduttamassa lapsia, jos uskaltautuu ryömimään kolostaan yleisön joukkoon.


Lauantai-ilta jatkuu illallisen ja hyväntekeväisyyshuutokaupan parissa Hullu Poro Areenalla. Vuoden porokokkikilpailun voittaja palkitaan ja huutokauppaan on kerätty paikallisia tuotteita ja palveluita huudettavaksi. Huutokaupan tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Tule mukaan nauttimaan illallisesta ja tekemään hyvää!


Sunnuntaina 6.11. on mahdollisuus vierailla hevos- ja huskytilan avointen ovien päivässä. Polar Lights Tours esittelee toimintaansa ja pitää uuden toimipaikkansa avajaiset klo 11.00 alkaen. Tilalle on ilmainen bussikuljetus Levin keskustasta, Zero Pointin ski-bussi pysäkiltä klo 11.00 ja 12.00. Ilmoittautumiset info@polarlightstours.fi tai +358404139248.

Tarjouksia

Talvikauden avajaisten kunniaksi rinteeseen pääsee huippuedullisesti!

  •  Päivän hissilippu 10 €/aikuinen tai lapsi (ei sisällä KeyCardia)
  • Päivän vuokravälinesetti 10 €/aikuinen tai lapsi (sukset/lumilauta, monot ja sauvat)

Kolmatta talveaan Levillä aloittavaan Winter Laser Worldiin pääsee pelaamaan laser-pelejä alennettuun hintaan perjantaina ja lauantaina!

  • Perjantaina klo 20.00-22.00 peli 40 euroa aikuinen, 30 euroa 7-12 vuotias lapsi (pelaavan aikuisen seurassa), alle 7v lapsi maksutta (pelaavan aikuisen seurassa)
  • Lauantaina klo 17.00-19.00 ja 20.00-22.00 peli 40 euroa aikuinen, 30 euroa 7-12-vuotias lapsi (pelaavan aikuisen seurassa), alle 7v lapsi maksutta (pelaavan aikuisen seurassa)