Menu

Levi - tunturi täynnä tekemistä

Levi ja Lappi tarjoavat monipuolisen valikoiman aktiviteetteja kaiken ikäisille ympäri vuoden. Meillä majoitut vaivattomasti kylän keskellä, lähellä kaikkea. Ikuista tunturin komein maisema ja jaa se somessa - äläkä unohda tägätä #breaklevi.

Vinkkejä tekemisiin Levillä:

 

Aktiviteetteja ja seikkailuja
Levi Activity Park

Monipuolisia aktiviteetteja löytyy ympäri Levi-tunturia, Levi Activity Parkin nimissä: seikkailupuisto, Bike Park, näköalahissit, kesäkelkkailua ja frisbeegolfia - ja paljon muuta. Kurkkaa täältä, mitä kaikkea voit tunturissa puuhata: Levi Activity Park

Veden äärellä
Nautiskelu ja vesi kuuluvat yhteen! Levillä onnistuu niin onkiminen, perhokalastaminen kuin melominen ja lauttaretket. Parhaat vinkit vesiaktiviteetteihin löydät täältä.
 
Patikointi ja vaeltaminen
Kiipeä tunturiin kuulemaan hiljaisuutta, yövy autiotuvassa, nauti revontulista, juo suoraan purosta tai tulistele omassa rauhassa. Levi on todellinen paratiisi patikoijalle! Helpoin tapa Levitunturiin ja ympäröivään luontoon tutustumiseen on valita sopiva kohde ja yksinkertaisesti kävellä perille. Pieni kävelypatikka toimii säässä kuin säässä, vuorokauden ja vuodenajasta välittämättä ja on lisäksi kuntoa kohottavaa sekä myös henkistä hyvinvointia parantavaa hyötyliikuntaa parhaimmillaan! Kurkkaa täältä lisää Levin patikointimahdollisuuksista ja suunnittele oma reissussi!
 
Hemmottelu ja hyvinvointi
Kylpylä
Levin kylpylästä löytyy altaat niin lapsille kuin kuntouimareillekin, porealtaista nauttivia rentoutujia unohtamatta. Lisätietoa kylpylän hinnoista ja aukioloajoista löydät täältä.
 
Uimaranta
Levin läheisyydestä löytyy kolme uimarantaa, Kittilän virallinen uimaranta Kittilän kirkonkylältä(Sodankyläntie 42) Ounasjoen rannasta, Saunabaarin uimaranta Immeljärveltä (Immeltie 1) ja Levijärven ranta (Lumikkolenkki)

 

Hemmotteluhoidot
Aktiivisen päivän kruunaat hemmotteluhoidoilla osaavissa käsissä. Leviltä löytyy useampi kauneushoitola, jotka ovat avoinna myös syksyllä. Kurkkaa täältä lisätietoja, ja varaa oma aikasi hemmotteluun!