Levi - kesä täynnä tekemistä

Levin ja Lapin kesä tarjoavat monipuolisen valikoiman aktiviteetteja kaiken ikäisille. Meillä majoitut vaivattomasti kylän keskellä, lähellä kaikkea. Ikuista kesän komein maisema ja jaa se somessa, aläkä unohda tägätä #breaklevi.

Vinkkejä kesätekemisiin Levillä:

 

Aktiviteetteja ja seikkailuja
Levi Activity Park

Monipuolisia aktiviteetteja löytyy ympäri Levi-tunturia, Levi Activity Parkin nimissä: seikkailupuisto, Bike Park, näköalahissit, kesäkelkkailua ja frisbeegolfia - ja paljon muuta. Kurkkaa täältä, mitä kaikkea voit tunturissa kesällä puuhata: Levi Activity Park

Veden äärellä
Kesä ja vesi kuuluvat yhteen, ja Levillä onnistuu niin onkiminen, perhokalastaminen kuin melominen ja lauttaretket. Parhaat vinkit kesäisiin vesiaktiviteetteihin löydät täältä.
 
Patikointi ja vaeltaminen
Kiipeä tunturiin kuulemaan hiljaisuutta, yövy autiotuvassa, koe yötön yö, juo suoraan purosta tai tulistele omassa rauhassa. Levi on todellinen paratiisi patikoijalle! Helpoin tapa Levitunturiin ja ympäröivään luontoon tutustumiseen on valita sopiva kohde ja yksinkertaisesti kävellä perille. Pieni kävelypatikka toimii säässä kuin säässä, vuorokauden ja vuodenajasta välittämättä ja on lisäksi kuntoa kohottavaa sekä myös henkistä hyvinvointia parantavaa hyötyliikuntaa parhaimmillaan! Kurkkaa täältä lisää Levin patikointimahdollisuuksista ja suunnittele oma reissussi!
 
Hemmottelu ja hyvinvointi
Kylpylä
Levin kylpylästä löytyy altaat niin lapsille kuin kuntouimareillekin, porealtaista nauttivia rentoutujia unohtamatta. Lisätietoa kylpylän hinnoista ja aukioloajoista löydät täältä.
 
Uimaranta
Levin läheisyydestä löytyy kolme uimarantaa, Kittilän virallinen uimaranta Kittilän kirkonkylältä(Sodankyläntie 42) Ounasjoen rannasta, Saunabaarin uimaranta Immeljärveltä (Immeltie 1) ja Levijärven ranta (Lumikkolenkki)

 

Hemmotteluhoidot
Aktiivisen päivän kruunaat hemmotteluhoidoilla osaavissa käsissä. Leviltä löytyy useampi kauneushoitola, jotka ovat avoinna myös kesällä. Kurkkaa täältä lisätietoja, ja varaa oma aikasi hemmotteluun!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.