Menu

Leppoisa staycation Jyväskylässä

Jyväskylä hemmottelee vierailijoita Alvar Aallon arkkitehtuurilla, monipuolisella livemusiikkitarjonnalla sekä mielenkiintoisilla museoilla, gallerioilla ja teatterilla. Kaikkea tätä kulttuuria ympäröi upea luonto, jota pääsee helposti tutkimaan luontopolkuja kierrellen. Kipua Harjun torniin keskustassa ja ihaile järvimaisemia. Rallin ystäville Harju onkin tuttu jo ennestään.

Valmiiksi suunnitellut teemareitit ovat kätevä tapa tutustua alueeseen ja pääset näkemään esimerkiksi kulttuuria, taidetta sekä tunnettuja maamerkkejä. Valitse sinulle sopivin reitti »

Tänä keväänä Jyväskylässä järjestetään Kädentaitomessut 15.–16.4. Sen lisäksi pääset samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille sekä Antiikkimessuille.

Vappuna Jyväskylä villiintyy – onhan kaupunki tunnettu yliopistokaupunki. Tule mukaan riehakkaaseen kevätkarnevaalitunnelmaan!

Maankuulun rock-klubin Tanssisali Lutakon lavalle nousevat lukuisat kotimaiset ja ulkomaiset artistit ja bändit. Myös monissa pubeissa ja baareissa pääsee fiilistelemään livemusiikin tahdissa. Musiikin lisäksi Jyväskylässä voi nautiskella makeista nauruista stand up -komiikan parissa.

Jyväskylän runsaaseen tapahtumatarjontaan pääset tutustumaan täällä »

Valitse hotelli Jyväskylästä

Original Sokos Hotel Alexandra on viihtyisä ja kodikas levähdyspaikka keskellä vilkasta kaupunkia. Ovesta ulos astuessasi olet keskellä eläväistä Jyväskylän elämänmenoa. Matkakeskus löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, kaupunginteatteri Kirkkopuiston laidalta ja vilkas kävelykatu nurkan takaa. Tutustu ja varaa »

Solo Sokos Hotel Paviljongissa suomalaisten suunnittelijoiden kädenjälki näkyy avarissa huoneissa ja muhkeat vuoteet tarjoavat ihanan rentouttavat yöunet. Tunnelmallisessa aamiaissalissa tuoksuu vastakeitetty kahvi ja kokkiemme tuoreet leipomukset. Aamupalan jälkeen pujahda rantaraitille ulkoilemaan, piipahda kuivin jaloin tapahtumakeskukseen ja kulje viidessä minuutissa keskustan tunnelmaan. Tutustu ja varaa »