Kehärata lentokenttähotelli lentoasema hotelli vantaa helsinki-vantaa
Kehärata Tikkurilasta Lentokentälle
27.10.2014

Lentokenttähotelli Vantaa kehäradan varressa

Uusi Kehärata paransi Original Sokos Hotel Vantaan sijaintia entisestään

Kehärata on tärkeä poikittainen raideyhteys lentoasemalle. Uusi rata tekee Original Sokos Hotel Vantaasta lentomatkailijan tukikohdan. Hotelli sijaitsee radan varrella, aivan Tikkurilan aseman vieressä.

Hotellin sijainti on loistava myös kokouksille, joiden osallistujat tulevat eri puolilta Suomea tai maailmaa, sillä Vantaalle on kaikkien helppo tulla. Talossa on 14 erilaista uudenaikaisella tekniikalla varusteltua kokoustilaa, 10-240 henkilölle. Liike- ja kokousmatkustajille Vantaa tarjoaa kokoustilojen lisäksi ison saunaosaston sekä tuhannen tunnelman ravintolamaailman maankuuluine Tulisuudelma-ravintoloineen. Original Sokos Hotel Vantaa onkin loistava paikka hieman rennommille kokouksille ja tilauksiille. Vantaalla löytyy kaikki palvelut saman katon alta.

Varhaiselle lennolle suuntaavalle tai stop over -matkailijalle hotelli Vantaa tarjoaa hyvät yöunet ennen lentoa tai lentojen välissä. Hotellissa on avarat huoneet, moderni kuntosali sekä viihtyisä saunaosasto talon ylimmässä kerroksessa. Mikäli lento lähtee aamuvarhain, voi huoneeseen tilata varhaisaamiaisen.