Menu
Oulu Arina koiraystävällinen hotelli

Lemmikkejä hellitään Arinassa

 

Kissat, koirat, hamsterit ja hämähäkit, tervetulua kaikki karvaiset ystävämme!
 

Meillä lemmikkien kanssa majoitutaan uusissa ihanissa 2. kerroksen huoneissa. Valittavana on rauhallisia sisäpihan huoneita tai uteliaammille löytyy huoneita kaupungin vilinään päin. 

 

Meiän yörespa Sini on kutonut kissoille värikkäitä öttiäisiä leikkeihin ja koiravieraita odottavat käsinkudotut retuutettavat purulelut. 

Kissoille meillä on myös raapimispuu, jonka saa varattua huoneeseen. Koiravieraille tarjolla on lisäksi Best Friend - tervetulopussukat, joista löytyy mm. puruluita ja kakkapusseja. Juomakupin ja pyyhkeen saa huoneeseen. 

 

Hotellilta ei tarvitse kävellä kauaksi että pääsee luonnon helmaan. Pikisaaren kaunis reitti mukailee merenrantaa, ja sitä pitkin pääsee luontopoluille Hietasaareen ja Nallikarin rantaan. Lähin koirapuisto sijaitsee Hupisaarilla, ja sieltä löytyy myös keskustan kaunein ja suurin puistoalue Ainolan puisto. Respasta saa mukaan keskustan alueen kartan koirapuistovinkkeineen.

 

Vierailun lopuksi, muistathan jättää terveisiä ja vinkkejä vierailusta meillä Arinassa lemmikin kanssa. Hotellilta löytyy lemmikkien vieraskirja, jota selaillessa ei voi olla hymyilemättä. Mieluusti myös postaamme kuvia lemmikkitouhuista hotellin someen, mikäli lupa saadaan.

 

Ilmoitathan lemmikin tulosta jo varausvaiheessa ennakkoon, niin saamme varattua teille sopivan huoneen.