Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Bomba Nurmes ravintola
Bomba Nurmes ravintola
02.02.2016

Lehdistötiedote: Piirakkaa, perinteitä ja Pielinen

Lehdistötiedote / Break Sokos Hotel Bomba / 28.4.2015


Piirakkaa, perinteitä ja Pielinen

Break Sokos Hotel Bomba järjestää karjalaisen perinneruoan innovointikilpailun suomalaisille ruoka- ja leivontabloggaajille. Parhaat innovaatiot päätyvät Bomba Ravintolan listalle. Kilpailun päätuomarina toimii huippukokki Jouni Toivanen.

Karjalainen perinneruoka kuuluu erottamattomasti suomalaiseen ruokakulttuuriin. Kaikki suomalaiset tuntevat karjalanpiirakat ja karjalanpaistin, monille on tuttuja myös vatruskat, sultsinat, supikkaat ja kukkoset. Bomballa kunnioitetaan karjalaisia perinteitä – myös ruokapöydässä. Tarjoamme ravintolassamme karjalaista perinneruokaa ja tulevana kesänä meille voi tulla myös Piirakkakurssille, jossa samanhenkiset ihmiset tapaavat toisiaan, oppivat leipomaan karjalanpiirakoita ja nauttivat samalla Pielisen upeasta luonnosta ja Break Sokos Hotel Bomban monipuolisista palveluista.

Break Sokos Hotel Bomba haastaa suomalaiset ruoka- ja leivontabloggaajat kilpailemaan karjalaisen perinneruoan uudistamisesta. Perinneruoan uudistamisessa ei ole rajoja – uudet raaka-aineet, uusi valmistustapa, uudet lisukkeet… kaikki on sallittua. Suomalaiset ruoka- ja leivontabloggaajat ovat erittäin luovia ja odotammekin mielenkiinnolla heidän innovaatioitaan. Kilpailuaika päättyy 18.5., jonka jälkeen raati valitsee 3-5 parasta innovaatiota ja kutsuu bloggaajat viikonlopuksi Bomballe Nurmekseen, jossa he voivat viimeistellä luomuksensa huippukokki Jouni Toivasen johdolla.

Raatimme päätuomarina toimii huippukokki Jouni Toivanen. Hänet tunnetaan mm. Michelin-tähdellä varustetusta Luomo-ravintolastaan, hänet on nähty usein tv:ssä (mm. Top Chef) ja hänen kirjansa "Viettelevät villiyrtit" löytyy jokaisen luonnosta, luomusta ja perinteistä kiinnostuneen amatöörikokin kirjahyllystä. Jounin inspiraation lähteenä on usein Suomen luonnosta löytyvät kasvit ja yrtit ja siksi hän onkin täydellinen valinta myös perinneruoan uudelleeninnovointikilpailun päätuomariksi.

Break Sokos Hotel Bomba haluaa osaltaan auttaa karjalaisen perinneruoan tunnettuuden kasvattamisessa. Bomba toivottaa suomalaiset huippubloggaajat tervetulleiksi tuomaan karjalaisen perinneruoan tähän päivään ja tarjoaa ihan jokaiselle mahdollisuuden oppia karjalanpiirakan leipomisen salat.


LISÄTIETOJA:
Hotellinjohtaja Sara Suvinen
puh. 0405576204


Break Sokos Hotel Bomba sijaitsee Nurmeksessa vaarojen reunustaman Pielisen rannalla. Hotelli tarjoaa elämys-, kylpylä-, kokous- ja ravintolapalvelujen lisäksi majoituksen noin 350 hengelle. Bomba on tunnettu historiallisista puitteistaan ja karjalaisesta sielustaan. Bomba on osa S-ryhmää ja sen omistaa Jukolan Osuuskauppa.