Menu
Laura Kiiskinen

Laura uutta toimenkuvaa rakentamassa

Tampereen ja Pirkanmaan alueella asiakkuuspäällikkönä työskennellyt Laura Kiiskinen on aloittanut lokakuun alussa uudessa tehtävässä S-ryhmän hotellien Pre-Opening Sales Managerina. "Työni ytimessä on uusien ja uudistettujen hotellien kaupallistaminen", kertoo Kiiskinen. 

Hän on innoissaan päästessään rakentamaan uutta toimenkuvaa alusta asti. "Erityisesti b-to-b -markkinoinnin kehittäminen innostaa. On todella tärkeää, että yritysasiakkaamme saavat ajanmukaista tietoa uusista kehityshankkeistamme. Tehtäväni on auttaa myös omia myyjiämme tiedon välittämisessä", Kiiskinen toteaa. 

"Ja uudishankkeita meillä onkin meneillään koko ajan, vuonna 2023 avautuvasta Radisson RED -hotellista Pohjois-Savon Sokos Hotellien isoihin uudistuksiin ja Kolille ensi kesänä avautuvaan kylähotelliin."

Joulukauden vinkkejä

Tällä hetkellä hotelli- ja ravintolapalveluiden kysyntä on vilkasta. "Kohtaamisiin haetaan sellaista wow-efektiä", kuvailee Kiiskinen.

Ja puitteita elämyksellisten tilaisuuksien järjestämiseen S-ryhmässä löytyy. Yksi Kiiskisen suositus pienille ryhmille on Helsingin uudistetun Solo Sokos Hotel Tornin All Day Tea with A View. "Pikkujoulukauden majoitukseen suosittelen Aleksanterinkadun kupeesta löytyvää vastikään uudistettua Solo Sokos Hotel Helsinkiä. Sieltä löytyy myös poikkeuksellisen laadukas lounas bisnestapaamisiin!" 

Uutuuksien lisäksi joulukaudella pitävät pintansa klassikot, kuten Helsingin ravintola 10. Kerroksen ja Tampereen Radisson Blu Grand Hotel Tammerin legendaariset joululounaat.

Entä millaisia omia joulutraditioita Kiiskiseltä löytyy? "Käyn asiakkaiden kanssa joulukonserteissa ja joululounailla. Henkilökohtaisiakin perinteitä löytyy, esimerkiksi appelsiini-suklaa-tuorejuustokakun leivon joulupöytään joka vuosi, siitä en jousta! Lisäksi teen aina joulukranssin ja muutamia käsitöitä lahjaksi."