Yö nukutaan tietysti Sokos Hotellissa.
Yö nukutaan tietysti Sokos Hotellissa.
16.02.2018

Lasten paras talviloma Helsingissä

Pääkaupunkiseutu on tulvillaan tekemistä koko perheen talvilomalle. Viihdyit sitten sisällä tai ulkona, pääset yhden reissun aikana nauttimaan niin kylpylän pärskeistä, eläinystävistä, talviurheilusta kuin iloisesta lastenteatteristakin.

Yö nukutaan tietysti Sokos Hotellissa. Talviloma-aikaan hotelliorava Onni järjestää hotelleihin erilaisia yllätyksiä lasten iloksi.

Talviloman parhaat vinkit tulevat tässä:

1. Vantaan Flamingossa elämyksiä koko perheelle

Millaista olisi suunnata aamulla valmiiksi katetun, herkullisen aamiaisen äärelle ja jatkaa siitä tropiikin lämpöön uimaretkelle? Viihdekeskus Flamingo on monipuolinen elämyskohde, jossa voi vesipuistovierailun lisäksi tehdä paljon muutakin kivaa. Katsoisitteko lomalla hauskan elokuvan, kävisittekö keilaamassa, leikkimässä Naurusaarella tai pienellä shoppailureissulla? Kaikki tämä onnistuu Vantaan viihdekeskus Flamingossa! Break Sokos Hotel Flamingosta pääsette eri elämysten äärelle kätevästi ilman talvivaatteiden pukemista.

Hauskan lomapäivän jälkeen nälkä lähtee vain hyvällä ruoalla. Onneksi tarjolla on iso joukko erilaisia ravintoloita meksikolaisesta tunnelmasta italialaisiin makuihi

Viihdekeskus Flamingo ja Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

2. Tippukivitapaus on kaikkien suosikki

Lastenteatterissa viihtyy koko perhe! Helsingin Kansallisteatterin Tippukivitapaus on Vuokko Hovatan, Seela Sellan ja Martti Suosalon tähdittämä koko perheen viihdyttävä musikaali, jonka tekijät Laura Ruohonen ja Erika Kallasmaa tunnetaan myös rakastetusta Yökyöpelit-teoksestaan.

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee kätevästi (tippu)kivenheiton päässä Kansallisteatterista. Lähistöltä löytyvät myös Helsingin parhaat shoppailukeitaat, museot, ravintolat ja kahvilat.

Kansallisteatteri, Läntinen teatterikuja 1
Original Sokos Hotel Vaakuna, Asema-aukio 2

3. Hui mikä hai! Tai ehkäpä sittenkin dinosaurus?

Helsinki tarjoaa jos jonkinlaista eläimellistä menoa. Luonnontieteellisessä museossa lapsia ihmetyttävät niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläinlajit dinosauruksen luurangoista ja kaksipäisestä vasikasta puhumattakaan. Tai kiinnostaako teidän perhettänne enemmän vedenalainen maailma? SEA LIFE merihevosineen, hurjine haikaloineen ja fossiileineen on huikea elämys erityisesti perheen pienimmille.

Korkeasaaren eläintarha toivottaa vierailijat tervetulleeksi myös talviaikaan. Luminen ihmemaa on täynnä pehmeitä tassuja, mutta myös tropiikin tunnelmaa – Africasiasta ja Amazoniasta löydät kymmeniä eläimiä, Hämärätalossa puolestaan hiippailevat hauska aavikkokettu ja jemeninkameleontti.

Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Lähin hotelli: Original Sokos Hotel Presidentti

SEA LIFE, Tivolitie 10, Helsinki
Lähin hotelli: Original Sokos Hotel Pasila (kävelymatka Sea Lifeen)

Korkeasaari, Mustikkamaanpolku 12 (navigaattoriosoite Marsalkantie), Helsinki
Lähin hotelli: Original Sokos Hotel Helsinki

4. Luistele keskellä kaupunkia

Helsingin Rautatientorin Jääpuisto on talvinen suosikkikohde. Vauhdikkaan liitelyn ja kiitelyn jälkeen voitte nauttia kupilliset kuumaa kaakaota Jääpuiston kahvilassa. Matka jatkuu reippailulle talviselle Töölönlahdelle tai jos vilu iskee luistellessa,  viereiseen Finnkinon elokuvateatteriin koko perheen leffailtaan.

Finnkino, Kinopalatsi, Kaisaniemenkatu 2

Lähimmät hotellit: Original Sokos Hotel Helsinki ja Original Sokos Hotel Vaakuna

5. Heureka! – Tiedekeskus Vantaalla

Miltä tulevaisuus näyttää? Tai jaksaisitko itse tuottaa riittävästi sähköä kännykkääsi? Perheen keksijät suuntaavat tiedekeskus Heurekaan. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva keskus on paitsi opettavainen myös hauska. Tarjolla on useita eri näyttelyitä, joista osa vaihtuvin teemoin.

Original Sokos Hotel Vantaa sijaitsee kätevästi Heurekan naapurissa, ihan muutaman askeleen päässä tiedekokemuksista.

Tiedekeskus Heureka, Kuninkaalantie 5
Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone