Lasten kesä Torni Tampereessa 2018, hotellit tampere, tornihotelli
01.06.2018

Lasten kesä Torni Tampereella

Lasten leikkihuone sijaitsee Paja Kongressikeskuksen tiloissa Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ensimmäisessä kerroksessa ja on pikkuvieraidemme käytössä päivittäin 19.6. alkaen. Lapset leikkivät leikkihuoneessa aina vanhempien vastuulla.
 

25.6. alkaen aamiaistilamme laajentuu Paja Kongressin puolelle ja katamme lapsille oman aamiaisbuffetin leikkihuoneen läheisyyteen.
 

Onni Orava on tavattavissa päivittäin kesäaikana 25.6. alkaen hotellin aulassa ja leikkihuoneessa klo 08.00-11.00. Tulkaahan rohkeasti Onnia moikkaamaan!
 

Ravintolassamme Grill Itissä on pikkuväelle oma buffet tarjolla klo 16-22, hinta 6,70€ 12v. saakka. Moro sky barissa on tarjolla herkullisiä jäätelöitä kesän ajan klo 11-20. Lastenruokien lämmitykseen apua tarjoaa mielellään 1.-kerroksen ravintoloidemme henkilökunta.
 

Vastaanotossa on myynnissä Onni Orava -pehmoleluja ja muita mukavia kotiin viemisiä perheen pikkuväelle.
 

Lasten kanssa retki Särkänniemeen on helppo ja vaivaton, kun ostatte rannekkeet hotellin vastaanotosta etukäteen. Ennakkolipulla voitte mennä suoraan laitteisiin kulkematta lipunmyynnin kautta. Henkilökuntamme opastaa myös mielellään reitin Särkänniemeen ja parhaat laitevinkit saa tietysti mukaan meiltä!