Lasten kanssa Kokkolassa Onni Orava

Lasten kanssa Kokkolassa

Vastaanoton kirjakärrystä voi napata pelejä ja kirjoja hotellihuoneeseen. Kesällä meiltä voi lainata potkulautoja, matkarattaita ja talvella pulkkaa. Vastaanotosta löytyy junarata ja heinäkuussa yksi kokoustiloistamme muuttuu isoksi leikkihuoneeksi. Itse Onni Orava viihtyy heinäkuussa Kaarlessa ja hänet löytää usein aamiaiselta tai lasten leikkihuoneesta.

Ravintoloissamme ei ole myöskään unohdettu perheen pienimpiä vaan heille kokit ovat loihtineet omat lasten suosikkiherkut.

Uintikeskus Vesiveijarista tykkäävät kaikki ja kesäksi suosittelemme retkeä Tankarin majakkasaarelle.

Kivoja puistoja löytyy ympäri kaupunkia. Meripuisto on kesäisin nuorison yksi lempipaikoista. Meripuisotosta löytyy mm. minigolf-rata, frisbeegolf, beach volley -kenttä ja lasten leikkipuisto. Brita Marian puisto on opetuksellinen puisto, joka tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille. Puistosta löytyy mm. 500 metrin pituinen luistelurata, elektroninen liikuntapeli ja grillipaikka. Puiston yhteydessä on skeittipuisto ja pumptrack-rata.

Eläinten ystävien kannattaa suunnatta Toivosen Eläinpuistoon. Eläinpuistossa pääsee ihastelemaan maaseudun eläimiä perinteisessä ympäristössään.

Kokkolasta löytyy myös liikunta- ja leikkipaikkoja, joissa viihtyy vuodenajasta ja säästä riippumatta. Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä, esimerkiksi kiipeily- ja seikkailulabyrinttejä, liukumäkiä ja pomppulinnoja.

Merenrantakaupunkina uimarantoja löytyy useita. Myös luontopolkuja suosittelemme lämpimästi, ja niitä löytyy monen pituisia läheltä ja vähän kauempaa. Kerromme vastaanotossa mielellämme lisää.

Kurkkaa lisää kivaa tekemistä visitkokkola.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.