Menu
perheloma, kesäloma, järvi-suomi, sokos hotels

Lapsiperheen lomavinkit kesäiseen Järvi-Suomeen

Kesäinen Järvi-Suomi on kotimaanmatkaajan ykköskohde. Miltä kuulostaisi liikunta Lahdessa, kiipeily Hämeenlinnassa, huvipuistohuvittelu Tampereella tai hulluttelu Jyväskylässä? Näistä kaupungeista löytyy seikkailua ja tekemistä koko perheelle. 
 
 
Aktiivilomailua Lahdessa
 
Ylös, ulos ja liikkumaan! Lahti on aktiivisen lomailijan kesäinen paratiisi. Alueelta löytyy mahdollisuuksia niin luonnossa liikkumiseen kuin monien lajien vaativaankin harrastamiseen. Kesällä retki kuuluisan mäkihyppytornin alla sijaitsevaan maauimalaan tai reippailu Salpausselän harjuilla ovat aktiivilomailijalle kiinnostavia kohteita. Perheille Launeen perhepuisto, Marolan kotipiha eläimineen tai Pajulahden seikkailupuisto tarjoavat unohtumattomia hetkiä. Kun on aika rentoutua, voi koko perhe suunnata Päijänteen päiväristeilylle tai istuskelemaan kiireettömäst Sibeliustalon lähettyviltä löytyvään satamaan jäätelön merkeissä.
 
 
 
Koko perheen voimin Hämeenlinnassa
 
Hämeenlinna on kaupunki, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Opastettu kierros alueen maamerkkinä kohoavassa keskiaikaisessa Hämeen linnassa, puissa kiipeily Ahveniston Flow-seikkailupuistossa tai toiminnantäyteinen päivä Hugo Park Aulangolla ovat takuulla mieleenpainuvia kesähetkiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Sadepäivän sattuessa Hämeenlinnassa voi suunnata ympäri vuoden avoinna olevaan Touhutaloon, josta löytyy monenlaista puuhaa aina kiipeily- ja seikkailulabyrinteistä esteratoihin ja pallomerestä pomppulinnoihin. 
 
Hotellimme Hämeenlinnassa: Original Sokos Hotel Vaakuna
 
 
Ulkoilmaelämää Tampereella
 
Sandaalit jalkaan, hellehattu päähän ja suunnaksi Tampere! Tampere on kaupunki, josta löytyy useita koko perheen ulkoilukohteita ja tekemistä riittää kaikenikäisille. Aurinkoisella säällä suuntaa Laukontorilta laivaan ja käännä keula kohti vehreää Viikinsaarta, joka sijaistee vain 20 minuutin laivamatkan päässä Tampereen keskustasta. Saarelta löytyy uimaranta, sauna, kesäteatteri ja ravintolapalveluita. Myös kesäteatterikäynti ja rentoutuminen kauniilla Pyynikin uimarannalla kuuluvat perheiden suosikkeihin. Kaiken tämän lisäksi Tampereen kesäklassikko niin lapsille kuin vanhemmillekin on tietenkin Särkänniemen huvipuisto. 
 
Hotellimme Tampereella: 
 
 

Seikkailuja Jyväskylässä

 
Jyväskylässä seikkailua riittää ja kesälomasta nautitaan aktiivisissa merkeissä. Laajavuoressa kurkotellaan puiden latvoja koko perheelle soveltuvassa seikkailupuistossa, Jump Parkin sisäliikuntamaailmassa hypitään trampoliineilla sekä törmäillään törmäilypalloilla ja Liikuntakeskus Hutungissa keilataan, minigolfataan sekä otetaan ilo irti seinäkiipeilystä. Tiedonjanoisimmat voivat ottaa suunnaksi Tikkakoskella sijaitsevan Suomen Ilmailumuseon. Museossa ilmailuhistoria herää eloon, kun sekä lapset että aikuiset pääsevät kurkkaamaan lentokoneiden ohjaamoihin. Joko lennetään Jyväskylään?
 
Hotellimme Jyväskylässä:
 
 
Katso myös reittivinkit ihanaan Itä-Suomeen ja lokoisaan Länsi-Suomeen
 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.