kokous, kokoustilat, kokousvaraus, paras, palkittu, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
26.03.2018

Lappee vuoden 2017 Kokoushotelli

"Tinkimätöntä työtä asiakkaiden parhaaksi. Kun tarpeeksi jumppaa, niin asiat menee maaliin. Jos sinulla on hyvä, on meilläkin hyvä."                         

Korulauseita vai täyttä totta? Totta.

Original Sokos Hotel Lappee valittiin vuoden 2017 parhaaksi kokoushotelliksi ketjussamme!

Pyrkimyksemme on, että kokoustava asiakkaamme, kokouksen järjestäjä ja paikalla oleva kokousvetäjä saa keskittyä olennaiseen ja päivän tarkoitus toteutuu. Muutoinhan tässä ei ole mitään pointtia. 

Lappeen kokoustilat rakennettiin vuonna 2015. Nyt kokoustiloista on jo kokemusta ja niistä on hiottu mahdollisimman hyvät. On  tehty tinkimätöntä työtä sen eteen, että asiakkailla olisi mahdollisimman hyvä olla.

Kokoustilamme ovat omana kokonaisuutenaan, omassa kerroksessaan, mutta samalla helposti saavutettavissa. Myös parkkihallista on suora käynti kokoustiloihin. Se auttaa jos tavaraa on enemmän. Viihtyisä kahvitori herkullisine väliaikatarjottavineen palvelee tauoilla ja varsinaiset ruokailut omassa tilassaan perinteisessä Rakuuna Banquetissa tai trendikkäässä Trattoria Casassa katkaisee päivää mukavasti. Kokoustiloja löytyy erilaisiin tarkoituksiin: perinteisiin kokouksiin, mutta myös rennompiin palavereihin. Luova huone Husaarissa kokous ei ulkoisilta puitteiltaan välttämättä edes muistuta kokoustamista.  

Kokouksen järjestäminen on joskus mutkikas juttu, jossa on monta kohtaa. Meidän myyntipalvelussa on harjaantunut väki, joka osaa jo etukäteen kartoittaa täydellisesti tarpeenne ja etsiä siihen parhaan mahdollisen ratkaisun. Paikan päällä osaavat  kokousemäntämme ja -isäntämme tekevät kaikkensa, jotta vieraidemme päivä onnistuisi. "Niin pientä murhetta ei ole, etteikö siitä kannattaisi kertoa. Niin isoa ongelmaa ei ole, ettemmekö me sitä ratkaisisi. Olemme täällä teitä varten ja hyvillämme siitä, että saamme auttaa."

Tilat kauppakeskuksessa auttaa myös monessa kohtaa, jos aikataulut ovat tiukat ja illalla ohjelma jatkuu. Kaupungissamme on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Mielellään vinkkaamme myös muusta ohjelmasta, jota kokoukseenne voisi liittää.

Kun seuraavan kerran mietit, missä se kokous kannattaisi järjestää, niin tässäpä sinulle paras vastaus: Original Sokos Hotel  Lappeessa, Lappeenrannassa.

Sydämellisesti tervetuloa! 

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä unohtumaton elämys!
Myyntipalvelu, puh. +358(0)10 762 1020 / email: sales.lappee@sok.fi