Green Key, ekologisuus, ympäristöystävällisyys, vihreät arvot, kierrätys, luomu, paikallinen tuote,Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
12.10.2017

Lappee Green Key -työssä mukana

Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, jonka on saanut jo yli 2900 majoitusalan yritystä 57 eri maassa! Myös me Original Sokos Hotel Lappeessa olemme sitoutuneet vihreään päätöksentekoon. Käytännössä tämä tarkoittaa henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamista sekä esim. energian- ja vedenkäytön tehostamista ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämistä.   

Lappeessa olemme toki jo pitkään kiinnittäneet huomiota juuri energian- ja vedenkulutukseen, mutta nyt aiomme vielä löytää lisää keinoja säästää ympäristöä ja osallistaa asiakkaat kanssamme ympäristötyöhön. Paljon voidaan tehdä! Osa asioista on pieniä, osa isompia.

Ensitöiksi asensimme vettäsäästävät suihkupäät jokaisen hotellihuoneen suihkuun. Tällä toimenpiteellä puhdasta vettä säästyy vuositasolla jopa 1 100 000 litraa. Hankimme myös lajitteluroskakorit hotellihuoneisiin ja jatkossa jokainen vieras voi lajitella biojätteen sekajätteestä. Huoneissa olevat kahvitarjottimen kertakäyttömukit vaihdettiin kestäviin, suomalaisiin posliinikahvikuppeihin. Asiakkaille on hankittu muutamat kävelysauvat lainattavaksi. Olemme mukana myös ruoan hävikin pienentämisessä ResQ -toiminnan myötä.

Tulethan kanssamme ympäristötalkoisiin!