Menu
Lakeuden Vinttisaunalle Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti

Lakeuden Vinttisaunalle Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti

Aidon suomalaisen saunaelämyksen Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Arvopohjaista saunaelämyksen kehittämistä tarkastellaan ydinarvojen kautta: aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus ja turvallisuus sekä hyvinvointi.
 
Sauna from Finlandin myöntämä sertifikaatti tuo lisäarvoa matkailunäkökulmasta. Sertifiointikohteet on jaettu neljään ryhmään, Sauna URBAN, Sauna NATURE&GARDEN, Sauna SPA sekä Sauna UNIQUE. Lakeuden Vinttisauna on kaupunkikohteessa oleva saunaelämys ja sille myönnettiin Sauna URBAN sertifikaatti. Aiheeseen voi tutustua lisää täältä >>.
 
Näin Sauna from Finland kuvailee Lakeuden Vinttisaunaa:
Lakeuden Vinttisauna on kuin seitsemäs taivas, mutta kahdeksannessa kerroksessa. Auringonlasku on upeaa katsottavaa samalla, kun rentoutuu pehmeissä löylyissä. Saunan kabinettitila, sen yhteydessä oleva terassi sekä maistuvat ruokaelämykset tarjoavat täydellisen kokonaisuuden. Kesäaikana lisäelämystä tarjoaa kokin terassilla valmistama grillimenu. 
Jos vesi herahti kielelle, niiin Lakeuden Grilli-illasta voit lukea lisätietoa täältä>>.
 
Sauna from Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ratia luovutti laatusertifikaatin Lakeuden hotellipäällikkö Merja Kiviojalle.
 
Kiitos tunnustuksesta!